Αμηχανία, απορίες, αλλά και οργή προκάλεσε το εντυπωσιακά φωτογραφημένο τροχαίο μιας νεαρής influencer στο Instagram.

 

Η Tiffany Mitchell, η οποία έχει πάνω από 211.000 ακολούθους στο Instagram, δήλωσε στο BuzzFeed News ότι «ποτέ δεν θα μετέτρεπε μια πολύ σημαντική προσωπική ιστορία όπως αυτή, σε διαφήμιση για κάποια εταιρία». «Λυπάμαι που μερικοί άνθρωποι το ερμήνευσαν με αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε, προτού ζητήσει από το BuzzFeed News να μην δημοσιοποιήσει την ιστορία, καθώς θα τραβούσε αρνητική προσοχή. Τελικά το άρθρο δημοσιεύτηκε και όλα όσα συμβαίνουν στις φωτογραφίες έχουν διχάσει το διαδίκτυο.

 

 

 

 

 

 

 

Η Μitchell δημοσίευσε τις εικόνες πριν από δύο εβδομάδες, ενώ είχε ένα ατύχημα με μηχανή που την άφησε ελαφρά τραυματισμένη, αλλά πολύ σοκαρισμένη, όπως είπε η ίδια. Κατά τα λεγόμενά της, τις φωτογραφίες που την δείχνουν πεσμένη στο έδαφος, τράβηξε μια φίλη της, η Lindsey, που επέβαινε σε άλλη μηχανή και συνέχισε να απαθανατίζει όλο το τραγικό συμβάν.

 

Όλες αυτές οι φωτογραφίες -συμπεριλαμβανομένων μερικών που δείχνουν την κοπέλα στο δρόμο και δίπλα της ένα μπουκάλι με εμφιαλωμένο νερό Smartwater- μοιράστηκαν έπειτα στο Instagram. Οι αντιδράσεις ήταν μάλλον αναμενόμενες καθώς πολλοί αμφισβήτησαν ακόμη και την ίδια την ιστορία του τροχαίου, ενώ σχολίαζαν το πόσο στημένο φαινόταν το ότι δίπλα της υπήρχε ένα μπουκάλι με νερό γνωστής εταιρίας, τοποθετημένο με τρόπο που έμοιαζε ως διαφήμιση.

 

 

 

 

 

Τα κυνικά και χλευαστικά σχόλια ανάγκασαν την Mitchell να αποσύρει από το δημόσιο προφίλ της τις φωτογραφίες. Κάποιος έγραψε μάλιστα πως αυτές οι εικόνες είναι ντροπή για τα πραγματικά θύματα των τροχαίων. Η Μitchell δήλωσε πως όσο ήταν πεσμένη στο έδαφος δεν είχε καταλάβει πως η φίλη της τραβούσε φωτογραφίες και πως όταν της τις έδειξε αργότερα, θεώρησε σημαντικό να τις δημοσιεύσει για να στείλει ένα μήνυμα για την προστασία στην οδήγηση. Επίσης αρνήθηκε κατηγορηματικά πως ήταν σκηνοθετημένο τροχαίο και επιμένει πως το μπουκάλι με το νερό ήταν τυχαία στη φωτογραφία. Η εταιρία δεν έχει απαντήσει ακόμη αν είχε κάποια σχέση με τη φωτογραφία που δείχνει το προϊόν της.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr