Τα δύο ρούχα που μισεί η Βασίλισσα Ελισάβετ και απαγορεύτηκαν από την γκαρνταρόμπα της Μέγκαν Μαρκλ

Τα δύο ρούχα που μισεί η Βασίλισσα Ελισάβετ και απαγορεύτηκαν από την γκαρνταρόμπα της Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
0

Το royal gossip στη Βρετανία παραμένει στην κορυφή των ταμπλόιντς με την Μέγκαν Μαρκλ και τη σχέση της με τη Βασίλισσα Ελισάβετ να είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν περισσότερο.

Αυτή τη φορά τα δημοσιεύματα δεν ασχολούνται με κάποια (υποτιθέμενη) κρίση στη σχέση τους, αλλά με το στιλιστικό πρωτόκολλο και το γούστο της Βασίλισσας.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να επισκεφθούν την μονάρχη στην καλοκαιρινή της κατοικία όπου περνά τις διακοπές της. Καθώς η επίσκεψη στο Balmoral Castle θα γίνει τις επόμενες μέρες και θα περιλαμβάνει μια σειρά δημόσιων εμφανίσεων, στη δημοσιότητα έρχονται νέες λεπτομέρειες από την βασιλική καθημερινότητα και τους κανόνες της ιδιότυπης αυτής σχέσης.

Κατά τα δημοσιεύματα, η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα πάρει μαζί της στις αποσκευές της τζιν παντελόνια και παπούτσια πλατφόρμες. Ο λόγος δεν έχει να κάνει με το πόσο βολικά θα ήταν, αλλά με το γεγονός πως η Ελισάβετ απεχθάνεται τα συγκεκριμένα ρούχα και παπούτσια. Για την ακρίβεια, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως «τα μισεί με πάθος» και πως έχει ζητήσει να μην φορεθούν σε καμία εμφάνιση της Μαρκλ κατά την παρουσία της στο Balmoral Castle. Η πηγή από το βασιλικό περιβάλλον αναφέρει πως τα τζιν παντελόνια με σκισίματα και φθαρσίματα είναι απαγορευμένη επιλογή, όπως και τα παπούτσια πλατφόρμες, τα λεγόμενα wedges.

To ζευγάρι θα κάνει την πρώτη του επίσκεψη στο κτήμα της Σκωτίας τις επόμενες εβδομάδες με τον γιο τους Άρτσι και όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα επάνω τους. Φαίνεται πως η Ελισάβετ θέλει να προλάβει κάποια στιλιστική παρασπονδία της Μαρκλ και φρόντισε να στείλει το μήνυμα για το τι θεωρεί ευπρεπές και τι όχι.

Η πηγή πρόσθεσε: «Η Μέγκαν θα μπορούσε να φορέσει μερικούς σκωτσέζους σχεδιαστές για τις εμφανίσεις με τη βασίλισσα». Εν τω μεταξύ, η Μέγκαν έχει συχνά εμφανιστεί με τζιν παντελόνι σε πιο ανεπίσημες εκδηλώσεις και δεν αποκλείεται αν το κάνει πάλι να γραφτεί πως έσπασε ξανά τους κανόνες και να αρχίσει νέος κύκλος γκόσιπ. Αλλά, είναι Αύγουστος, και ίσως ακόμη και στο Μπάκιγχαμ δεν υπάρχουν αρκετές ειδήσεις...

Τα δύο ρούχα που μισεί η Βασίλισσα Ελισάβετ και απαγορεύτηκαν από την γκαρνταρόμπα της Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
Τα δύο ρούχα που μισεί η Βασίλισσα Ελισάβετ και απαγορεύτηκαν από την γκαρνταρόμπα της Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζέικομπ Ελόρντι: Το νέο αγόρι της Chanel ξέρει ακριβώς πώς να κοιτάζει την κάμερα

Πολιτισμός / Τζέικομπ Ελόρντι: Το νέο αγόρι της Chanel ξέρει ακριβώς πώς να κοιτάζει την κάμερα

Ο Τζέικομπ Ελόρντι μπαίνει στο σύμπαν του Bleu de Chanel, σε μια νέα καμπάνια που σκηνοθετεί ο Αλφόνσο Κουαρόν και μοιάζει περισσότερο με μικρό κατασκοπικό φιλμ παρά με κλασική διαφήμιση αρώματος
THE LIFO TEAM
Όταν η τέχνη σταματά να κρύβει την αρρώστια

Πολιτισμός / Flare-Up: η έκθεση που φέρνει την ασθένεια και την αναπηρία στο κέντρο της εικόνας

Η έκθεση Flare-Up στο Goldsmiths CCA του Λονδίνου φέρνει κοντά έργα των Derek Jarman και Felix Gonzalez-Torres με μια νέα γενιά καλλιτεχνών και ξανασκέφτεται την ασθένεια, την αναπηρία και τη φροντίδα όχι ως περιθώριο, αλλά ως αισθητική, γλώσσα και πολιτική εμπειρία.
THE LIFO TEAM
Η Tracey Emin έζησε αρκετά για να δει τη ντροπή να αλλάζει πλευρά

Πολιτισμός / Η Tracey Emin έζησε αρκετά για να δει τη ντροπή να αλλάζει πλευρά

Η μεγάλη αναδρομική Tracey Emin: A Second Life στην Tate Modern ξαναδιαβάζει τη γυναίκα του My Bed όχι ως σκάνδαλο των ’90s, αλλά ως καλλιτέχνιδα που έκανε τη σεξουαλική βία, την έκτρωση, την τάξη, την αρρώστια και τη ντροπή υλικό μιας ακραία ειλικρινούς τέχνης.
THE LIFO TEAM
Fairyland: ένα κορίτσι θυμάται τον γκέι μπαμπά της, πριν το AIDS αλλάξει τα πάντα

Πολιτισμός / Fairyland: ένα κορίτσι θυμάται τον γκέι μπαμπά της, πριν το AIDS αλλάξει τα πάντα

Η νέα ταινία Fairyland, σε παραγωγή της Σοφία Κόπολα και σκηνοθεσία του Andrew Durham, βασίζεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Alysia Abbott για την παιδική της ηλικία με τον γκέι πατέρα της στο Σαν Φρανσίσκο των '70s. Πίσω από τα γκλίτερ, τα φτερά και την μποέμ ελευθερία, ανοίγει μια πιο βαθιά ιστορία: τα παιδιά που μεγάλωσαν μέσα σε queer οικογένειες πριν η επιδημία του AIDS αλλάξει τα πάντ
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Στινγκ: Τι συμβαίνει στους άνδρες όταν δεν έχουν πια κάτι να χτίσουν με τα χέρια τους;

Πολιτισμός / Στινγκ: Τι συμβαίνει στους άνδρες όταν δεν έχουν πια κάτι να χτίσουν με τα χέρια τους;

Με αφορμή την επιστροφή του μιούζικαλ The Last Ship στο West End, ο Στινγκ μίλησε για τη χαμένη περηφάνια των ναυπηγείων, την αποβιομηχάνιση και την ανδρική ενέργεια που, χωρίς κατεύθυνση, μπορεί να γίνεται τοξική.
THE LIFO TEAM
Η Ολίβια Ροντρίγκο απαντά στην κριτική για τα babydoll φορέματα: «Έτσι κανονικοποιούμε την παιδοφιλία στην κουλτούρα»

Πολιτισμός / Η Ολίβια Ροντρίγκο απαντά στην κριτική για τα babydoll φορέματα: «Έτσι κανονικοποιούμε την παιδοφιλία στην κουλτούρα»

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα σχόλια γύρω από τις εμφανίσεις της και είπε ότι τα κορίτσια μεγαλώνουν με την ιδέα πως φταίνε τα ίδια αν οι άνδρες σεξουαλικοποιούν το σώμα τους.
THE LIFO TEAM
Κιάνου Ριβς: Ζητά επιείκεια για τον σκηνοθέτη που πήρε 11 εκατ. δολάρια από το Netflix και δεν τελείωσε ποτέ τη σειρά του

Πολιτισμός / Κιάνου Ριβς: Ζητά επιείκεια για τον σκηνοθέτη που πήρε 11 εκατ. δολάρια από το Netflix και δεν τελείωσε ποτέ τη σειρά του

Ο ηθοποιός έστειλε επιστολή υπέρ του Καρλ Ρινς, σκηνοθέτη του 47 Ronin, ο οποίος πήρε εκατομμύρια από το Netflix για μια σειρά επιστημονικής φαντασίας που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για την AI στο σινεμά: «Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή»

Πολιτισμός / Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για την AI στο σινεμά: «Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή»

Καλεσμένος στο podcast της Μισέλ Ομπάμα και του Κρεγκ Ρόμπινσον, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μίλησε για την AI στο Χόλιγουντ και ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή».
THE LIFO TEAM