Η Αν Χάθαγουεϊ είναι ξανά έγκυος - Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Η Αν Χάθαγουεϊ είναι ξανά έγκυος - Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram Facebook Twitter
0

H Aν Χάθαγουεϊ είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδί της, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσω Instagram.

Η 36χρονη ηθοποιός ανέβασε μια ασπρόμαυρη selfie στο Instagram όπου η κοιλιά της φαίνεται ελαφρώς φουσκωμένη. «Δεν είναι για ταινία...#2» έγραψε. Η ηθοποιός έκανε επίσης αναφορά σε πρόβλημα γονιμότητας που αντιμετώπιζε και περιέγραψε ως «κόλαση» τα όσα πέρασε μέχρι να μείνει έγκυος. «Να ξέρετε πως καμία από τις δύο εγκυμοσύνες μου δεν ήταν μια ευθεία γραμμή. Σας στέλνω έξτρα αγάπη», κατέληξε. 

Η Χάθαγουεϊ και ο σύζυγος της Άνταμ Σούλμαν παντρεύτηκαν το 2012 και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, έναν γιο, το 2016.

 Κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης της η ηθοποιός είπε αργότερα πως έλεγε ψέματα όταν την ρωτούσαν τόσο για το αν ήξερε το φύλο του παιδιού όσο και το πότε θα γεννήσει.  

Το ότι η ηθοποιός επιθυμούσε να κάνει και δεύτερο παιδί γράφτηκε για πρώτη φορά το 2017. «Ήθελε να περιμένει μέχρι ο γιος της να είναι λίγο μικρότερος πριν ξεκινήσουν να προσπαθούν ξανά», είχε δηλώσει τότε άνθρωπος που γνωρίζει καλά το ζευγάρι»

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM