Τζένιφερ Λόπεζ, Cardi B, στριπτίζ και πολλά λεφτά - Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του «Hustlers»

Τζένιφερ Λόπεζ, Cardi B, στριπτίζ και πολλά λεφτά - Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του «Hustlers» Facebook Twitter
1

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας «Hustlers» με την Τζένιφερ Λόπεζ να πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία με πολύ χρήμα, μηχανορραφίες και φυσικά στριπτίζ. 

Στην ταινία οι Τζένιφερ Λόπεζ και Constance Wu υποδύονται δυο πρώην στρίπερ, που αποφασίζουν να συνεργαστούν για να εξαπατήσουν πελάτες της Wall Street. «Είναι σαν να ληστεύεις μια τράπεζα, μόνο που εδώ έχεις τα κλειδιά», ακούγεται να λέει στο trailer η Τζένιφερ Λόπεζ, που κάνει τον ρόλο της Ραμόνα. Στο καστ του «Hustlers» περιλαμβάνονται επίσης οι Cardi B, Lizzo, Lili Reinhart, Keke Palmer, Constance Wu, Trace Lysette και Mette Towley.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Just a tease ? The #HustlersMovie trailer drops at midnight. ? @ConstanceWu @MissJuliaStiles @Keke @LiliReinhart @LizzoBeEating @iamcardib

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις


Η Lorene Scafaria έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία βασισμένη σε ένα άρθρο του New York Magazine με τίτλο «The Hustlers at Scores» της δημοσιογράφου Jessica Pressler. Οι αληθινές «Ηustlers» είχαν κατηγορηθεί για συνωμοσία, απόπειρα επίθεσης και κλοπή. 

«Το να μάθω pole dancing ήταν ίσως μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που χρειάστηκε να αντιμετωπίσω ποτέ σε ταινία», είπε η Τζένιφερ Λόπεζ, αποκαλύπτοντας πως η προετοιμασία της για τον ρόλο στο «Hustlers» ήταν πιο δύσκολη από τις πρόβες για την περιοδεία της. «Αλλά άξιζε τον κόπο. Λατρεύω αυτόν τον χαρακτήρα και την ιστορία. Είναι μια σκληρή ιστορία της Νέας Υόρκης με γυναίκες στο πρώτο πλάνο», συνέχισε η ηθοποιός, που για τις ανάγκες της ταινίες επισκέφτηκε μαζί με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ ένα Strip Club για να κάνει έρευνα. 

Δείτε το trailer του «Hustlers» που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 13 Σεπτεμβρίου:

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM