Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter
14

Τις πρώτες του στιγμές στο ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, ανάρτησε στο Instagram ο Αλέξης Γεωργούλης που εξελέγη ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη Κυριακή.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ανέβασε μία σειρά από Insta-stories στον προσωπικό του λογαριασμό από την προσγείωσή του στις Βρυξέλλες, την είσοδο του στο ευρωκοινοβούλιο και την έδρα με το όνομά του. Σε ένα από τα instagram stories συμμετέχει και ένας φίλος του όπου τον ξεναγεί στους χώρους που στεγάζουν την Κομισιόν. 

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter
Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter
Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter
Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter

Τον Έλληνα ευρωβουλευτή ακολουθούν στο Instagram 157.000 άτομα και πολλοί από αυτούς μοιράστηκαν το story του από τις Βρυξέλλες. Ο κ. Γεωργούλης ακούγεται στο βίντεο να σχολιάζει πως και στις Βρυξέλλες έχει καλό καιρό αλλά «δεν είναι και Ελλάδα». 

Ο Αλέξης Γεωργούλης συγκέντρωσε 120.330 σταυρούς, ξεπερνώντας πέντε πρώην υπουργούς, έναν βουλευτή, μία ευρωβουλευτή και τη Ραλλία Χρηστίδου για να εκλεγεί στην πέμπτη θέση από τους συνολικά έξι ευρωβουλευτές που στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες. Μεταξύ των γνωστών πολιτικών που συγκέντρωσαν λιγότερους σταυρούς προτίμησης από τον Αλέξη Γεωργούλη είναι ο Γιάννης Μουζάλας (7ος), ο Παναγιώτης Κουρουμπλής (8ος), η Λυδία Κονιόρδου (13η), ο Θεοδόσης Πελεγρίνης (24ος). Ο κ. Γεωργούλης ξεπέρασε και την Κατερίνα Κούνεβα (10η) και τον Πέτρο Κόκκαλη που εξελέγη έκτος πίσω από τους Παπαδημούλη, Κουντουρά, Αρβανίτη, Κούλουγλου και Γεωργούλη. 

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter
Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter
 
Πολιτισμός
14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Πολιτισμός / Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Το αρχείο του Scopin, που για χρόνια θεωρούνταν χαμένο, επιστρέφει τώρα ως βιβλίο και έκθεση, φωτίζοντας το Chelsea Hotel πριν γίνει πλήρως θρύλος και προτού αρκετά από τα πρόσωπα που κατέγραψε αποκτήσουν τη μεταγενέστερη μυθολογία τους.
THE LIFO TEAM
Ο Elliot Page θα προλογίσει trans και non-binary παραγωγή του As You Like It στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Ο Elliot Page θα προλογίσει trans και non-binary παραγωγή του Σαίξπηρ στο Λονδίνο

Το As You Like It θα παρουσιαστεί στο The Space Theatre από τις 22 έως τις 24 Ιουλίου 2026, ενώ η ομάδα ετοιμάζει και το Twelfth Night στη Βαρκελώνη την 1η Αυγούστου, στην πρώτη της εμφάνιση εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.
THE LIFO TEAM
Ο Jeremy O. Harris γράφει για τις 23 ημέρες κράτησής του στην Ιαπωνία στο Vanity Fair

Πολιτισμός / Ο Jeremy O. Harris γράφει για τις 23 ημέρες κράτησής του στην Ιαπωνία στο Vanity Fair

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν οι ιαπωνικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ο συγγραφέας και ηθοποιός συνελήφθη στις 16 Νοεμβρίου 2025, αφού βρέθηκε στην τσάντα του ποσότητα ουσίας που περιείχε MDMA.
THE LIFO TEAM
Ο Camus, το Sirat και η επιστροφή της κινηματογραφικής αγωνίας

Πολιτισμός / Ο Καμύ του Φρανσουά Οζόν, το Sirat και η επιστροφή της κινηματογραφικής αγωνίας

Από το νέο The Stranger του François Ozon μέχρι το εφιαλτικό Sirat, το σινεμά δείχνει να ξαναβρίσκει μια παλιά του εμμονή: την αγωνία, τη ναυτία, την αίσθηση ότι ο κόσμος έχει χάσει το σταθερό του νόημα. Και ίσως αυτό να μην είναι καθόλου τυχαίο.
THE LIFO TEAM
Fairuz: όταν ο ύμνος της λιβανέζικης αντοχής αρχίζει να ακούγεται σαν θρήνος

Πολιτισμός / Fairuz: όταν ο ύμνος της λιβανέζικης αντοχής αρχίζει να ακούγεται σαν θρήνος

Το πιο εμβληματικό πατριωτικό τραγούδι της Fairuz δεν ακούγεται πια για όλους ως ύμνος ελπίδας. Για πολλούς νεότερους Λιβανέζους, το Bahebak Ya Lebnan κουβαλά πλέον μαζί του τον πόλεμο, τη νοσταλγία και την εξάντληση μιας χώρας που μοιάζει να επιστρέφει ξανά και ξανά στην ίδια πληγή.
THE LIFO TEAM
Ο Bruce Springsteen ξανακάνει το ροκ πολιτική πράξη

Πολιτισμός / Ο Bruce Springsteen ξανακάνει το ροκ πολιτική πράξη

Με νέα πολιτικά τραγούδια, ανοιχτές επιθέσεις στον αυταρχισμό και μια περιοδεία που ξεκινά από τη Μινεάπολη, ο Springsteen επιστρέφει όχι ως θρύλος της ροκ που αναπολεί το παρελθόν, αλλά ως καλλιτέχνης που επιμένει να μιλά στο παρόν.
THE LIFO TEAM
Τι κάνουν το American Psycho και η Marina Abramovic στο νέο Tristan του Met;

Πολιτισμός / Τι κάνουν το American Psycho και η Marina Abramovic στο νέο Tristan του Met;

Το νέο Tristan του Met δεν πουλά μόνο Wagner και μεγάλα ονόματα, αλλά μια ολόκληρη αισθητική μηχανή: μαχαίρια, διπλασιασμούς, προβολές, σωσίες και εικαστικές αναφορές που πηγαίνουν από τη Marina Abramovic ως το American Psycho.
THE LIFO TEAM
Τι έδειξε η ενάλια αρχαιολογική έρευνα στην Ασίνη

Πολιτισμός / Τι έδειξε η ενάλια αρχαιολογική έρευνα στην Ασίνη

Χάρη στην ευνοϊκή τοποθεσία της, που προσφέρει ένα φυσικό λιμάνι, αλλά και ένα ύψωμα που συνέβαλε στην αμυντική της ικανότητα, η θέση αυτή κατοικήθηκε ήδη από τους προϊστορικούς, με μία συνέχεια έως τους ιστορικούς χρόνους
THE LIFO TEAM
Ο Jeff Koons βάζει το Balloon Dog στα επετειακά μπουκάλια της Evian

Πολιτισμός / Ο Jeff Koons βάζει το Balloon Dog στα επετειακά μπουκάλια της Evian

Η νέα συνεργασία της Evian με τον Jeff Koons φέρνει το Balloon Dog σε ροζ και μπλε εκδοχή πάνω σε συλλεκτικές φιάλες still και sparkling water. Είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: art branding για τραπέζια που θέλουν να φαίνονται πιο ακριβά απ’ ό,τι είναι.
THE LIFO TEAM

σχόλια

11 σχόλια
Στης [Ευρω]βουλής τα έδρανα... που τραγουδούσε και ο Τζιμάκος. Τι να πεί κανείς όμως, όταν ο στιχουργός του τραγουδιού βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής, έχοντας περάσει από 4 κόμματα; https://www.youtube.com/watch?v=xp-1RocRPLI https://www.lifo.gr/articles/opinions/237539/as-kanoyme-mia-omada-psyxotherapeias-osoi-exoyme-psifisei-psariano
Για να είμαστε ακριβείς, οι Ευρωβουλευτές περνούν τον περισσότερο χρόνο στο κτίριο στις Βρυξέλλες και πάνε για τις (περισσότερες) συνεδριάσεις στο Στρασβούργο. Και τα δύο έχουν εξαιρετικά στέκια. Λίγο ακριβά και pretentious, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πιστεύω ότι αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα.
Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο έχει τμήματα στο Στρασβούργο, τις Βρυξέλλες και το Λουξεμβούργο. Το βιντεάκι είναι από τις Βρυξέλλες. Αλλά σε όλα θα πάνε, καλή διάθεση να υπάρχει και τα λεφτά για τις βενζίνες τα βάζουμε εμείς!
Να του πει κάποιος ότι δεν έχει πάει εκεί για τουρισμό;;...Το γεγονός ότι ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει και να πιστέψει ότι εκλέχτηκε (φαίνεται ξεκάθαρα από τα βιντεάκια και το όλο ύφος του), είναι τραγικό!Ας ελπίσουμε (στο πλαίσιο του εφικτού...), πως αυτή η πρώτη, αρνητική εντύπωση του «τίποτα» θα αλλάξει.