EΡΧΟΝΤΑΙ!

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter
14

Τις πρώτες του στιγμές στο ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, ανάρτησε στο Instagram ο Αλέξης Γεωργούλης που εξελέγη ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη Κυριακή.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ανέβασε μία σειρά από Insta-stories στον προσωπικό του λογαριασμό από την προσγείωσή του στις Βρυξέλλες, την είσοδο του στο ευρωκοινοβούλιο και την έδρα με το όνομά του. Σε ένα από τα instagram stories συμμετέχει και ένας φίλος του όπου τον ξεναγεί στους χώρους που στεγάζουν την Κομισιόν. 

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter
Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter
Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter
Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter

Τον Έλληνα ευρωβουλευτή ακολουθούν στο Instagram 157.000 άτομα και πολλοί από αυτούς μοιράστηκαν το story του από τις Βρυξέλλες. Ο κ. Γεωργούλης ακούγεται στο βίντεο να σχολιάζει πως και στις Βρυξέλλες έχει καλό καιρό αλλά «δεν είναι και Ελλάδα». 

Ο Αλέξης Γεωργούλης συγκέντρωσε 120.330 σταυρούς, ξεπερνώντας πέντε πρώην υπουργούς, έναν βουλευτή, μία ευρωβουλευτή και τη Ραλλία Χρηστίδου για να εκλεγεί στην πέμπτη θέση από τους συνολικά έξι ευρωβουλευτές που στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες. Μεταξύ των γνωστών πολιτικών που συγκέντρωσαν λιγότερους σταυρούς προτίμησης από τον Αλέξη Γεωργούλη είναι ο Γιάννης Μουζάλας (7ος), ο Παναγιώτης Κουρουμπλής (8ος), η Λυδία Κονιόρδου (13η), ο Θεοδόσης Πελεγρίνης (24ος). Ο κ. Γεωργούλης ξεπέρασε και την Κατερίνα Κούνεβα (10η) και τον Πέτρο Κόκκαλη που εξελέγη έκτος πίσω από τους Παπαδημούλη, Κουντουρά, Αρβανίτη, Κούλουγλου και Γεωργούλη. 

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter
Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter
 
Πολιτισμός
14

EΡΧΟΝΤΑΙ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Hilton Als στήνει στην Αθήνα μια έκθεση για τη μοναξιά του να είσαι μαζί

Πολιτισμός / «Ο κόσμος δεν σταματά για μας»: Ο Hilton Als στήνει στην Αθήνα μια έκθεση για τον τρόπο που ζούμε τώρα

Ο Hilton Als συν-επιμελείται στη George Economou Collection μια μεγάλη έκθεση για την οικειότητα, τη μοναξιά και τα σώματα που προσπαθούν να ζήσουν μέσα σε έναν κόσμο που δεν σταματά να αλλάζει.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Τα ταρώ πριν γίνουν μαντεία ήταν ένα πολυτελές παιχνίδι της Αναγέννησης

Πολιτισμός / Τα ταρώ πριν γίνουν μαντεία ήταν ένα πολυτελές παιχνίδι της Αναγέννησης

Μια μεγάλη έκθεση στη Morgan Library της Νέας Υόρκης ακολουθεί τη διαδρομή των ταρώ από τις αυλές της ιταλικής Αναγέννησης μέχρι τον αποκρυφισμό, τους σουρεαλιστές, τη μόδα και τη σημερινή pop εμμονή με τη μαντεία.
THE LIFO TEAM
Το χαμένο James Bond τραγούδι του Chris Martin που δεν ακούσαμε ποτέ

Πολιτισμός / Το χαμένο James Bond τραγούδι του Chris Martin που δεν ακούσαμε ποτέ

Ένα ακυκλοφόρητο ακουστικό demo του Chris Martin, που φέρεται να γράφτηκε για το «The World Is Not Enough», βγαίνει σε δημοπρασία μαζί με σπάνιες πρώιμες ηχογραφήσεις των Coldplay από την εποχή πριν από το «Parachutes»
THE LIFO TEAM
Η «Εκάβη» της Αγγελικής Παπούλια και του Χρήστου Πασσαλή ξεχώρισε στη γερμανόφωνη θεατρική σκηνή

Πολιτισμός / Η «Εκάβη» της Αγγελικής Παπούλια και του Χρήστου Πασσαλή ξεχώρισε στη γερμανόφωνη θεατρική σκηνή

Η Αγγελική Παπούλια και ο Χρήστος Πασσαλής μεταφέρουν την «Εκάβη» του Ευριπίδη στη Ζυρίχη και ξεχωρίζουν στη γερμανόφωνη θεατρική σκηνή με μια παράσταση για τον πόλεμο, το πένθος και τη βία που συνεχίζεται μετά την ήττα.
THE LIFO TEAM
Η αρχαία κατάρα στα ελληνικά που βρέθηκε σε ρωμαϊκή πόλη της Ολλανδίας

Πολιτισμός / Η αρχαία κατάρα στα ελληνικά που βρέθηκε σε ρωμαϊκή πόλη της Ολλανδίας

Μια μολύβδινη πινακίδα από τη ρωμαϊκή Ολλανδία, γραμμένη στα αρχαία ελληνικά, ανοίγει ένα σπάνιο παράθυρο στον σκοτεινό κόσμο της μαγείας, των δαιμόνων και των προσωπικών φόβων πριν από σχεδόν 2.000 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Daveigh Chase: Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου της ηθοποιού που χάρισε τη φωνή της στη Lilo

Πολιτισμός / Daveigh Chase: Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου της ηθοποιού που χάρισε τη φωνή της στη Lilo

Η Daveigh Chase σημάδεψε τα early 00s με δύο εντελώς διαφορετικές φιγούρες: τη Λίλο του «Lilo & Stitch» και τη Σαμάρα του «The Ring». Πέθανε στα 35 της και, σύμφωνα με τις αρχές του Λος Άντζελες, η αιτία θανάτου της ήταν το AIDS.
THE LIFO TEAM
Ο Ζοχράν Μαμντάνι τίμησε την Toñita, τη γιαγιά του πορτορικανικού Μπρούκλιν

Πολιτισμός / Ο Ζοχράν Μαμντάνι τίμησε την Toñita, τη γιαγιά του πορτορικανικού Μπρούκλιν

Στο Toñita Fest του Williamsburg, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης τίμησε τη María Antonia Cay, τη θρυλική Πορτορικανή μητριάρχη που έκανε το Caribbean Social Club σπίτι, κουζίνα και μνήμη για μια ολόκληρη κοινότητα.
THE LIFO TEAM
Δέκα Basquiat, 500 εκατομμύρια δολάρια και ένας δισεκατομμυριούχος μπροστά στο Skull

Πολιτισμός / Δέκα Basquiat, 500 εκατομμύρια δολάρια και ένας δισεκατομμυριούχος μπροστά στο Skull

Στο Pérez Art Museum Miami, δέκα έργα του Jean-Michel Basquiat από τη συλλογή του Ken Griffin παρουσιάζονται δημόσια, αλλά η έκθεση μοιάζει να μιλά όσο για τον ίδιο τον καλλιτέχνη, τόσο και για την εξουσία της σύγχρονης αγοράς τέχνης
THE LIFO TEAM

σχόλια

11 σχόλια
Στης [Ευρω]βουλής τα έδρανα... που τραγουδούσε και ο Τζιμάκος. Τι να πεί κανείς όμως, όταν ο στιχουργός του τραγουδιού βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής, έχοντας περάσει από 4 κόμματα; https://www.youtube.com/watch?v=xp-1RocRPLI https://www.lifo.gr/articles/opinions/237539/as-kanoyme-mia-omada-psyxotherapeias-osoi-exoyme-psifisei-psariano
Για να είμαστε ακριβείς, οι Ευρωβουλευτές περνούν τον περισσότερο χρόνο στο κτίριο στις Βρυξέλλες και πάνε για τις (περισσότερες) συνεδριάσεις στο Στρασβούργο. Και τα δύο έχουν εξαιρετικά στέκια. Λίγο ακριβά και pretentious, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πιστεύω ότι αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα.
Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο έχει τμήματα στο Στρασβούργο, τις Βρυξέλλες και το Λουξεμβούργο. Το βιντεάκι είναι από τις Βρυξέλλες. Αλλά σε όλα θα πάνε, καλή διάθεση να υπάρχει και τα λεφτά για τις βενζίνες τα βάζουμε εμείς!
Να του πει κάποιος ότι δεν έχει πάει εκεί για τουρισμό;;...Το γεγονός ότι ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει και να πιστέψει ότι εκλέχτηκε (φαίνεται ξεκάθαρα από τα βιντεάκια και το όλο ύφος του), είναι τραγικό!Ας ελπίσουμε (στο πλαίσιο του εφικτού...), πως αυτή η πρώτη, αρνητική εντύπωση του «τίποτα» θα αλλάξει.