Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter
14

Τις πρώτες του στιγμές στο ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, ανάρτησε στο Instagram ο Αλέξης Γεωργούλης που εξελέγη ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη Κυριακή.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ανέβασε μία σειρά από Insta-stories στον προσωπικό του λογαριασμό από την προσγείωσή του στις Βρυξέλλες, την είσοδο του στο ευρωκοινοβούλιο και την έδρα με το όνομά του. Σε ένα από τα instagram stories συμμετέχει και ένας φίλος του όπου τον ξεναγεί στους χώρους που στεγάζουν την Κομισιόν. 

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter
Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter
Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter
Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter

Τον Έλληνα ευρωβουλευτή ακολουθούν στο Instagram 157.000 άτομα και πολλοί από αυτούς μοιράστηκαν το story του από τις Βρυξέλλες. Ο κ. Γεωργούλης ακούγεται στο βίντεο να σχολιάζει πως και στις Βρυξέλλες έχει καλό καιρό αλλά «δεν είναι και Ελλάδα». 

Ο Αλέξης Γεωργούλης συγκέντρωσε 120.330 σταυρούς, ξεπερνώντας πέντε πρώην υπουργούς, έναν βουλευτή, μία ευρωβουλευτή και τη Ραλλία Χρηστίδου για να εκλεγεί στην πέμπτη θέση από τους συνολικά έξι ευρωβουλευτές που στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες. Μεταξύ των γνωστών πολιτικών που συγκέντρωσαν λιγότερους σταυρούς προτίμησης από τον Αλέξη Γεωργούλη είναι ο Γιάννης Μουζάλας (7ος), ο Παναγιώτης Κουρουμπλής (8ος), η Λυδία Κονιόρδου (13η), ο Θεοδόσης Πελεγρίνης (24ος). Ο κ. Γεωργούλης ξεπέρασε και την Κατερίνα Κούνεβα (10η) και τον Πέτρο Κόκκαλη που εξελέγη έκτος πίσω από τους Παπαδημούλη, Κουντουρά, Αρβανίτη, Κούλουγλου και Γεωργούλη. 

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter
Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέβασε τα πρώτα Instagram stories από το ευρωκοινοβούλιο Facebook Twitter
 
Πολιτισμός
14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίνα Μενδώνη: Προχωρά ο σχεδιασμός του εκσυγχρονισμού του Εθνικού Αρχαιολογικού και του Επιγραφικού Μουσείου

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Προχωρά ο σχεδιασμός του εκσυγχρονισμού του Εθνικού Αρχαιολογικού και του Επιγραφικού Μουσείου

«Ο συνολικός επανασχεδιασμός των εκθέσεων των δύο Μουσείων, βάσει και της επέκτασης-αναβάθμισης του κτηριακού συγκροτήματος θα αποδώσει ένα σύγχρονο μουσείο παγκόσμιας εμβέλειας», τόνισε η υπουργός, Λίνα Μενδώνη
THE LIFO TEAM
Το ACID των Καννών ανακοίνωσε 9 «τολμηρές» ταινίες – με δύο σκηνοθέτες από το Ιράν

Πολιτισμός / Το ACID των Καννών ανακοίνωσε 9 «τολμηρές» ταινίες – με δύο σκηνοθέτες από το Ιράν

Η παράλληλη ενότητα των Καννών που έχει ταυτιστεί με την ανάδειξη νέων δημιουργών ανακοίνωσε το φετινό της πρόγραμμα με εννέα ταινίες από το Ιράν, την Ελβετία και τη Γαλλία. Το ACID επιμένει και φέτος σε πιο τολμηρές και λιγότερο προβλέψιμες επιλογές.
THE LIFO TEAM
Ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Χοακίν Φίνιξ ανάμεσα στους 1.000 καλλιτέχνες που αντιδρούν στη συγχώνευση Paramount–Warner

Πολιτισμός / 1.000 καλλιτέχνες αντιδρούν στη συγχώνευση Paramount–Warner

Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, σεναριογράφοι και παραγωγοί του Χόλιγουντ υπέγραψαν ανοιχτή επιστολή κατά της συγχώνευσης Paramount και Warner Bros. Discovery, λέγοντας ότι το deal θα κάνει τη βιομηχανία πιο κλειστή και πιο ασφυκτική για δημιουργούς και εργαζομένους.
THE LIFO TEAM
Η Μπιόρκ ξεκαθαρίζει το τοπίο: το νέο άλμπουμ της έρχεται το 2027

Πολιτισμός / Η Μπιόρκ ξεκαθαρίζει το τοπίο: το νέο άλμπουμ της έρχεται το 2027

Η Μπιόρκ διέψευσε ότι το echolalia είναι ο τίτλος του επόμενου δίσκου της και εξήγησε ότι πρόκειται για το όνομα της νέας της έκθεσης στην Εθνική Πινακοθήκη της Ισλανδίας. Εκεί θα παρουσιαστεί μια εκδοχή νέου τραγουδιού, ενώ το ολοκληρωμένο άλμπουμ αναμένεται το 2027.
THE LIFO TEAM
ΛΟΥΚΑ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΙΝΟ ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ

Πολιτισμός / Ο Γκουαντανίνο υπερασπίζεται τον Σαλαμέ: «Πώς μπορεί ένα σχόλιο να εξελιχθεί σε παγκόσμια αντιπαράθεση;»

Ο Ιταλός σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών υπερασπίστηκε τον νεαρό ηθοποιό αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του για την όπερα και το μπαλέτο που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις
THE LIFO TEAM
Γιατί όλοι ξαναμιλούν για τον Μαρσέλ Ντυσάν

Πολιτισμός / Γιατί όλοι ξαναμιλούν για τον Μαρσέλ Ντυσάν

Η μεγάλη αναδρομική του Μαρσέλ Ντυσάν που ανοίγει στις 12 Απριλίου στο MoMA δεν φέρνει απλώς ξανά στο προσκήνιο έναν από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες του 20ού αιώνα. Φέρνει μαζί της και το παλιό ερώτημα που δεν σταμάτησε ποτέ να τον ακολουθεί: τι ακριβώς είναι τέχνη και ποιος το αποφασίζει;
THE LIFO TEAM

σχόλια

11 σχόλια
Στης [Ευρω]βουλής τα έδρανα... που τραγουδούσε και ο Τζιμάκος. Τι να πεί κανείς όμως, όταν ο στιχουργός του τραγουδιού βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής, έχοντας περάσει από 4 κόμματα; https://www.youtube.com/watch?v=xp-1RocRPLI https://www.lifo.gr/articles/opinions/237539/as-kanoyme-mia-omada-psyxotherapeias-osoi-exoyme-psifisei-psariano
Για να είμαστε ακριβείς, οι Ευρωβουλευτές περνούν τον περισσότερο χρόνο στο κτίριο στις Βρυξέλλες και πάνε για τις (περισσότερες) συνεδριάσεις στο Στρασβούργο. Και τα δύο έχουν εξαιρετικά στέκια. Λίγο ακριβά και pretentious, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πιστεύω ότι αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα.
Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο έχει τμήματα στο Στρασβούργο, τις Βρυξέλλες και το Λουξεμβούργο. Το βιντεάκι είναι από τις Βρυξέλλες. Αλλά σε όλα θα πάνε, καλή διάθεση να υπάρχει και τα λεφτά για τις βενζίνες τα βάζουμε εμείς!
Να του πει κάποιος ότι δεν έχει πάει εκεί για τουρισμό;;...Το γεγονός ότι ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει και να πιστέψει ότι εκλέχτηκε (φαίνεται ξεκάθαρα από τα βιντεάκια και το όλο ύφος του), είναι τραγικό!Ας ελπίσουμε (στο πλαίσιο του εφικτού...), πως αυτή η πρώτη, αρνητική εντύπωση του «τίποτα» θα αλλάξει.