Μετά τον παροξυσμό στο κινηματογραφικό κόκκινο χαλί των Καννών, ο Μπραντ Πιτ παραμένει στην Ευρώπη, αλλά τώρα είναι στη Βενετία.

 

Όπως μετέδωσε το artnews, ο διάσημος ηθοποιός επισκέφθηκε εκθέσεις της Μπιενάλε Βενετίας. Στη συντροφιά του ήταν ο γλύπτης Thomas Houseago και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Πιτ έδειχνε ενθουσιασμένος με την έκθεση. Οι παπαράτσι τον είχαν εντοπίσει από νωρίς και τον πολιόρκησαν, αλλά εκείνος δεν έδειξε ενοχλημένος και τους χάρισε έναν χαιρετισμό.

 

 

 

 

Ενδιαφέρον είναι αυτό -που σύμφωνα με τα ταμπλόιντ- έχει ενώσει τον Πιτ και τον γλύπτη... Λέγεται πως ο καλλιτέχνης βοήθησε ως δάσκαλος τον σταρ όταν μετά το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί θέλησε να εκφράσει την ψυχολογική του κατάσταση μέσα από τη δημιουργία ενός γλυπτού.

 

 

Ο Πιτ πάντως προσπάθησε να αποφύγει τους φωτογράφους κατά την επιστροφή του από την Μπιενάλε και επέλεξε να μετακινηθεί με ένα σκάφος-ταξί μέσα από τα κανάλια της Βενετίας. Μάταιη προσπάθεια...Οι παπαράτσι είχαν στηθεί σε γέφυρες και ένας από αυτούς πέτυχε ένα ενδιαφέρον καρέ. Αν και στην αρχή τα ταμπλόιντ έγραφαν πως ο Πιτ κρύβεται, μάλλον παίρνει έναν υπνάκο έχοντας χαλαρώσει από τη βαρκάδα.