O Δημήτρης Αποστόλου περιγράφει τι συνέβη όταν λιποθύμησε στη μέση του δρόμου - Το μήνυμά του

O Δημήτρης Αποστόλου περιγράφει τι συνέβη όταν λιποθύμησε στη μέση του δρόμου - Το μήνυμά του Facebook Twitter
0

Ο γνωστός σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου λιποθύμησε ξαφνικά στη μέση του δρόμου και περιέγραψε μέσω social media την περιπέτειά του.

Όπως εξηγεί στο μήνυμά του, αυτό που τον συγκίνησε ήταν η αντίδραση του κόσμου, σημειώνοντας πως ξαφνιάστηκε ευχάριστα διαπιστώνοντας πως δεν λίγοι αυτοί εκείνοι που έσπευσαν να τον βοηθήσουν και να του προσφέρουν νερό.

O Δημήτρης Αποστόλου περιγράφει τι συνέβη όταν λιποθύμησε στη μέση του δρόμου - Το μήνυμά του Facebook Twitter

Ο Δημήτρης Αποστόλου λέει πως την ώρα που περπατούσε στον δρόμο, ένιωσε μια αδιαθεσία κι έπεσε λιπόθυμος, ωστόσο μέσα από αυτήν τη δυσάρεστη στιγμή, συνειδητοποίησε πως ο κόσμος ενδιαφέρεται ακόμη για τον συνάνθρωπό του. «Δεν χάθηκαν όλα», σημειώνει μεταξύ άλλων ο σεναριογράφος, προσθέτοντας πως μετά από αυτό ήταν σαν να πήρε ένα «φάρμακο-δυναμωτικό για την επιστροφή του στο σπίτι».

«Κι όμως κάτι έχει αλλάξει εκεί έξω. Ένα χθεσινό λιποθυμικό μου επεισόδιο -και νταμπλά τον λες- κατά μεσής του δρόμου, μου έδωσε μια νότα αισιοδοξίας για την μεταμόρφωση μας. Για πότε βρέθηκε νερό, πότε μαζεύτηκε γύρω ένα στίφος, πόσα παρήγορα λόγια, πόσες ζεστές φωνές, πόσα ανήσυχα βλέμματα. Σαν σάικο που είμαι, άρχισα να παρατηρώ το πλήθος από πάνω μου. Είδα ματιές που με ανακούφισαν. Διέκρινα ένα γνήσιο ενδιαφέρον.Κι όταν επανήλθα, το νοιάξιμο δεν μειώθηκε. Πρώτη φορά είχα τόσες προσφορές για καφέ. Όλοι εκείνοι οι πολλοί ήταν το φάρμακο. Δυναμωτικό για την επίπονη επιστροφή στο σπίτι. Οκ, δεν χάθηκαν όλα. Και αυτό δεν είναι λίγο...Καλημέρα σε μια πιο όμορφη μέρα!», έγραψε στο μήνυμά του ο Δημήτρης Αποστόλου.

O Δημήτρης Αποστόλου περιγράφει τι συνέβη όταν λιποθύμησε στη μέση του δρόμου - Το μήνυμά του Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM
Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM