Miley Cyrus και Liam Hemsworth: Μυστικός γάμος μέσα στο Σαββατοκύριακο;

Miley Cyrus και Liam Hemsworth: Μυστικός γάμος μέσα στο Σαββατοκύριακο; Facebook Twitter
EPA
0

Φήμες που ξεκίνησαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλουν την Miley Cyrus και τον Liam Hemsworth να παντρεύτηκαν μυστικά μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

Μια ανάρτηση του Conrad Carr στο Instagram, φίλου του ζευγαριού, δείχνει την Αμερικανίδα τραγουδίστρια να φοράει ένα λευκό φόρεμα και να κόβει μια τούρτα γάμου μαζί με τον σύντροφό της. 

Miley Cyrus και Liam Hemsworth: Μυστικός γάμος μέσα στο Σαββατοκύριακο; Facebook Twitter

Το ζευγάρι φαίνεται περιτριγυρισμένο από συγγενείς και φίλους. 

Παράλληλα, σε ένα σύντομο βίντεο. φαίνονται ο Hemsworth και τα δύο αδέρφια του, Chris και Luke, να ποζάρουν κάτω από κόκκινα μπαλόνια που σχηματίζουν την φράση «Κύριος και Κυρία» [Mr. and Mrs.]. 

Miley Cyrus και Liam Hemsworth: Μυστικός γάμος μέσα στο Σαββατοκύριακο; Facebook Twitter

Η μητέρα της Cyrus φαίνεται να είναι ντυμένη με καθημερινά ρούχα.

Αν όντως πρόκειται για γάμο όλα δείχνουν πως ήταν αυθόρμητος. Δημοσίευμα τον Μάρτιο στο Entertainment Today περιέγραφε την Cyrus ως ένα άτομο που προφυλάσσει την ιδιωτική της ζωή και σε περίπτωση γάμου θα ενημερωνόταν μόνο οι φίλοι της την τελευταία στιγμή. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 και αρραβωνιάστηκαν το 2012. Παρότι έκτοτε έχουν περάσει διαστήματα που δεν ήταν μαζί, το 2016 η Cyrus φόρεσε ξανά το δαχτυλίδι των αρραβώνων.

Mε πληροφορίες από Cosmopolitan, USA Today

 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM