Η πρώην Μις Μόσχα παντρεύτηκε τον βασιλιά της Μαλαισίας αφού πρώτα ασπάστηκε το Ισλάμ

Η πρώην Μις Μόσχα παντρεύτηκε τον βασιλιά της Μαλαισίας αφού πρώτα ασπάστηκε το Ισλάμ Facebook Twitter
0

Μια πρώην εστεμμένη από τη Ρωσία έγινε η Πρώτη Κυρία της Μαλαισίας μετά τον γάμο της με τον βασιλιά της χώρας. 

Ο 25χρονη Oksana Voevodina παντρεύτηκε τον 49χρονο βασιλιά Muhammad V του Κεναντάν σε μια εντυπωσιακή τελετή στην ρωσική πρωτεύουσα, μετά την κίνηση του μοντέλου να ασπαστεί το Ισλάμ νωρίτερα φέτος. 

Η Oksana, που είναι κόρη ορθοπεδικού γιατρού, κέρδισε τον τίτλο Μις Ρωσία το 2015 κι έχει εργαστεί ως μοντέλο στην Κίνα και την Ταϊλάνδη. Είναι 24 χρόνια μικρότερη από τον σουλτάνο σύζυγό της, του οποίου ολόκληρο το όνομα είναι Tengku Muhammad Faris Petra ibni Tengku Ismail Petra. 

Η πρώην Μις Μόσχα παντρεύτηκε τον βασιλιά της Μαλαισίας αφού πρώτα ασπάστηκε το Ισλάμ Facebook Twitter

Η γαμήλια τελετή έγινε πριν μερικές ημέρες σε προάστιο της Μόσχας, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πώς ακριβώς γνωρίστηκε το ζευγάρι. 

Η πρώην Μις Μόσχα παντρεύτηκε τον βασιλιά της Μαλαισίας αφού πρώτα ασπάστηκε το Ισλάμ Facebook Twitter

Πριν τον βασιλικό γάμο, η Oksana είχε πει: «Όταν πήγαινα σχολείο ήμουν λίγο αλητάκι. Μου άρεσαν εκείνοι που έκαναν σκέιτ, ποδήλατο, τύποι που λάμβαναν μέρος σε διαγωνισμούς. Κι εμένα μου άρεσε να κάνω ποδήλατο. Πιστεύω πως ο άντρας πρέπει να είναι ο αρχηγός της οικογένειας και φυσικά να μην βγάζει λιγότερα χρήματα από την γυναίκα του». 

Στον γάμο δεν σερβιρόταν αλκοόλ και όλο το φαγητό ήταν κατάλληλο για Μουσουλμάνους. Ο βασιλιάς ήταν ντυμένος με παραδοσιακή στολή και η νύφη φορούσε ένα λευκό νυφικό. Πήρε το μουσουλμανικό όνομα Rihanaκαι μια φωτογραφία της με χιτζάμπ δημοσιεύτηκε στο Twitter. 


Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η πρώην εστεμμένη ασπάστηκε το Ισλάμ στις 16 Απριλίου 2018, αλλά εκτός από την νίκη της στον διαγωνισμό ομορφιάς, ελάχιστα είναι γνωστά για την μετέπειτα ζωή της κι είναι ασαφές αν έχει παντρευτεί ξανά στο παρελθόν, καθώς στην καριέρα της συστηνόταν με το επίθετο Voevodina, το οποίο πλέον άλλαξε στο πατρικό της, Gorbatenko. 

Η πρώην Μις Μόσχα παντρεύτηκε τον βασιλιά της Μαλαισίας αφού πρώτα ασπάστηκε το Ισλάμ Facebook Twitter
Η πρώην Μις Μόσχα παντρεύτηκε τον βασιλιά της Μαλαισίας αφού πρώτα ασπάστηκε το Ισλάμ Facebook Twitter

Όπως έχει πει η ίδια παλιότερα, κατάλαβε την δύναμη της ομορφιάς της όταν πήγε στο πανεπιστήμιο. «Ήμουν η ψηλότερη στην τάξη μου στο σχολείο και η πιο αδύνατη, κι ανησυχούσα λίγο γι' αυτό. Μόνο όταν πήγα στο πανεπιστήμιο, κατάλαβα πως αυτό ήταν το δυνατό μου σημείο. Οι άντρες άρχισαν να μου δίνουν σημασία και συνειδητοποίησα πως κοιτούσαν περισσότερο εμένα παρά τα χοντρά κι όχι πολύ ψηλά κορίτσια», έχει δηλώσει η 25χρονη. 

Η πρώην Μις Μόσχα παντρεύτηκε τον βασιλιά της Μαλαισίας αφού πρώτα ασπάστηκε το Ισλάμ Facebook Twitter
Η πρώην Μις Μόσχα παντρεύτηκε τον βασιλιά της Μαλαισίας αφού πρώτα ασπάστηκε το Ισλάμ Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα contact sheets του Πίτερ Χούγιαρ δείχνουν τον καλλιτέχνη πριν γίνει μύθος

Πολιτισμός / Φίλοι, εραστές και δωμάτια: η Νέα Υόρκη του Πίτερ Χούγιαρ πριν γίνει μύθος

Το νέο βιβλίο Hujar: Contact και η έκθεση στο Morgan Library & Museum ανοίγουν τα contact sheets του Πίτερ Χούτζαρ: Σούζαν Σόνταγκ, Ντέιβιντ Βοϊνάροβιτς, Jackie Curtis, φίλοι, εραστές και δωμάτια της downtown Νέας Υόρκης, την ώρα που η ζωή δεν είχε ακόμη μετατραπεί σε μύθο..
THE LIFO TEAM
Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Πολιτισμός / Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Ο φωτογράφος Dani D’Ingeo κατέγραψε το Nature Loves Courage στη νότια Κρήτη: ένα queer φεστιβάλ στην ακτογραμμή της Σούγιας, με σώματα που χορεύουν στο φως, FLINTA DJs, θάλασσα, ιδρώτα, αλάτι και μια διαφορετική εκδοχή της club κουλτούρας έξω από τα σκοτεινά υπόγεια της Ευρώπης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Πολιτισμός / Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Ο Τζέιμι Μπελ μιλά για το Half Man, τη νέα σκληρή σειρά του Ρίτσαρντ Γκαντ μετά το Baby Reindeer, τις εξαντλητικές σκηνές διαλόγου, την ανδρική ντροπή, τη σεξουαλική καταπίεση και το γιατί δεν μπορεί ακόμη να δει τον εαυτό του στην οθόνη.
THE LIFO TEAM
Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Πολιτισμός / Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Με αφορμή το Silent Friend της Ίλντικο Ενιέντι, ο Τόνι Λιούνγκ μιλά για την παιδική εγκατάλειψη, τη σιωπή που έγινε κινηματογραφική γλώσσα, το In the Mood for Love και τη συνεργασία με τον Γουόνγκ Καρ Γουάι που τον έσωσε από την υπαρξιακή πλήξη.
THE LIFO TEAM
Εθνική Λυρική Σκηνή – Πρόγραμμα 2026/27

Πολιτισμός / Τι θα δούμε την περίοδο 2026-27 στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Με τον Ουίλιαμ Κέντριτζ, τη Σόνια Γιόντσεβα, την Ανίτα Ρατσβελισβίλι και τη Δήμητρα Γαλάνη, η ΕΛΣ παρουσιάζει μια φιλόδοξη σεζόν γεμάτη διεθνείς συμπαραγωγές, μεγάλες επιστροφές και κορυφαίες πρεμιέρες.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν λέει ότι μετά το εγκεφαλικό της το Χόλιγουντ δεν την ήθελε πίσω

Πολιτισμός / Η Σάρον Στόουν γύρισε ζωντανή στις Κάννες αλλά το Χόλιγουντ δεν την περίμενε πίσω

Σε νέα συνέντευξή της στη Vogue, η Σάρον Στόουν μιλά για το εγκεφαλικό που υπέστη το 2001, την επταετή ανάρρωση, την επιστροφή της στη δουλειά και το πώς το Χόλιγουντ αντιμετωπίζει τις γυναίκες.
THE LIFO TEAM
Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Πολιτισμός / Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε στον Μεχντί Χασάν ότι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες τον προσέγγισαν τρεις φορές, ενώ θυμήθηκε και ένα περιστατικό στο αεροδρόμιο του Λούτον μετά το The Road to Guantánamo
THE LIFO TEAM
Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Πολιτισμός / Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Καννών αστειεύτηκε ότι δεν ήθελε να δώσει τον Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία, επειδή δεν τον έχει κερδίσει ποτέ ο ίδιος πριν τελικά απονείμει το μεγάλο βραβείο στο Fjord του Κριστιάν Μουντζίου.
THE LIFO TEAM
Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Πολιτισμός / Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Σε νέα συνέντευξή του στους New York Times, ο Νίκολας Κέιτζ είπε ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν, ο Πολ Τόμας Άντερσον και ο Γούντι Άλεν δεν τον ξανακάλεσαν μετά από ρόλους που απέρριψε: «Οι περισσότεροι πληγώνονται και δεν σε ξαναπαίρνουν».
THE LIFO TEAM
SOTHEBYS ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

Πολιτισμός / Sotheby’s: Αποτράπηκε απόπειρα πώλησης ψεύτικων αρχαίων αγαλμάτων με πλαστά έγγραφα

Τα έγγραφα που προσκομίστηκαν διαπιστώθηκε ότι είχαν δημιουργηθεί με μεθόδους εκτύπωσης που είναι κατά 25 χρόνια πιο σύγχρονες από την εποχή στην οποία υποτίθεται ότι ανήκαν
THE LIFO TEAM