Forbes: Οι πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες της μουσικής - H Κέιτι Πέρι εκθρόνισε την Τέιλορ Σουίφτ

Forbes: Οι πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες της μουσικής - H Κέιτι Πέρι εκθρόνισε την Τέιλορ Σουίφτ Facebook Twitter
0

Η Κέιτι Πέρι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα στη μουσική για το 2018.

Όταν το 2015 εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Forbes έχοντας κερδίσει 135 εκατ. δολάρια σε μόλις ένα χρόνο, ήξερε πως εξασφάλισε μια θέση στην κορυφή των ποπ σταρ και τρία χρόνια αργότερα αποδεικνύει πως τελικά δεν ήταν «διάττων αστέρας». 

Η Κέιτι Πέρι σύμφωνα με την φετινή λίστα του περιοδικού κατέκτησε την κορυφή με περιουσία που αγγίζει πλέον τα 83 εκατ. δολάρια.

Και γι' αυτό μπορεί να ευχαριστεί τις 80 συναυλίες της φετινής περιοδείας της «Witness: The Tour» με αμοιβή 1 εκατ. δολάρια ανά βραδιά, αλλά και τον ρόλο της ως κριτής στο τηλεοπτικό σόου «American Idol» του ABC, όπου φέρεται να αμείφθηκε συνολικά με 20 εκατ. δολάρια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Said in vocal fry, “Trenta, no foam, five shot, half-caff, pumpkin spice latte at 210 degrees“ - #katyperry #makeupbymanthony #americanidol #pink #nude ? @manthony783

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις


Εκτός όμως από το να αυξήσει την περιουσία της, η Κέιτι Πέρι κατάφερε και κάτι ακόμη- να εκθρονίσει την Τέιλορ Σουίφτ, που βρίσκεται φέτος στην δεύτερη θέση με περιουσία 80 εκατ. δολαρίων.

Η διάσημη τραγουδίστρια εξαφανίστηκε πέρυσι από τα social media πριν επιστρέψει ξανά με την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Reputation», το οποίο πούλησε δυο εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως την πρώτη εβδομάδα.

Ο μοναδικός λόγος που δεν βρέθηκε και φέτος στην κορυφή είναι επειδή οι περισσότερες συναυλίες της περιοδείας της «Reputation Stadium Tour» συνέπεσαν με την αγωνιστική περίοδο. 


Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η Beyoncé με περιουσία 60 εκατ. δολαρίων. Μετά την γέννηση των δίδυμων παιδιών τους τον Ιούνιο του 2017, η Queen Bey και ο Jay-Z πέρασαν μια σχετικά ήρεμη -για τα δεδομένα τους- χρονιά, μέχρι το φετινό, ανοιξιάτικο Coachella και τον κοινό δίσκο τους τον Ιούνιο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις


Βέβαια, η μουσική δεν ήταν η μοναδική πηγή εσόδων για κάποιες από τις πρωταγωνίστριες της λίστας, όπως η Lady Gaga που βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 50 εκατ. δολάρια, καθώς φέτος εκτός από τραγουδίστρια έγινε και ηθοποιός, παίζοντας στην ταινία «A Star Is Born».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Watch the music video for #IllNeverLoveAgain now on @AppleMusic ❣️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις


Κάτι παρόμοιο συνέβη και με την περίπτωση της Rihanna στην έβδομη θέση με 37.5 εκατ. δολάρια, τα οποία κέρδισε μέσα από τη σειρά καλλυντικών Fenty Beauty κι εσωρούχων Savage Lingerie, και παρόλο που έχει να κάνει περιοδεία από το 2016, παραμένει στο φως της δημοσιότητας με ρόλους σε ταινίες όπως το «Ocean's 8». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Little did ya know I was dropping a sneak peek of @fentybeauty before it even launched! For today’s #TUTORIALTUESDAY, I’m recreating my #WildThoughts look. Watch it at youtube.com/fentybeauty! ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις


Φυσικά υπάρχουν και πολλές διάσημες γυναίκες που αν είχαν άκρως παραγωγικές χρονιές δεν κατάφεραν να μπουν στην λίστα, όπως οι Αριάνα Γκράντε, Μαράια Κάρεϊ, Σελένα Γκόμεζ, Μαντόνα και Τζάνετ Τζάκσον, που επίσης κέρδισαν διψήφια νούμερα. 

Ολόκληρη η λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες στη μουσική για το 2018:

1. Katy Perry (83 εκατ. δολάρια)

2. Taylor Swift (80 εκατ. δολάρια)

3. Beyoncé (60 εκατ. δολάρια)

4. Pink (52 εκατ. δολάρια)

5. Lady Gaga (50 εκατ. δολάρια)

6. Jennifer Lopez (47 εκατ. δολάρια)

7. Rihanna (37.5 εκατ. δολάρια)

8. Helene Fischer (32 εκατ. δολάρια)

9. Celine Dion (31 εκατ. δολάρια)

10. Britney Spears (30 εκατ. δολάρια)

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM