Forbes: Οι πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες της μουσικής - H Κέιτι Πέρι εκθρόνισε την Τέιλορ Σουίφτ

Forbes: Οι πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες της μουσικής - H Κέιτι Πέρι εκθρόνισε την Τέιλορ Σουίφτ Facebook Twitter
0

Η Κέιτι Πέρι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα στη μουσική για το 2018.

Όταν το 2015 εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Forbes έχοντας κερδίσει 135 εκατ. δολάρια σε μόλις ένα χρόνο, ήξερε πως εξασφάλισε μια θέση στην κορυφή των ποπ σταρ και τρία χρόνια αργότερα αποδεικνύει πως τελικά δεν ήταν «διάττων αστέρας». 

Η Κέιτι Πέρι σύμφωνα με την φετινή λίστα του περιοδικού κατέκτησε την κορυφή με περιουσία που αγγίζει πλέον τα 83 εκατ. δολάρια.

Και γι' αυτό μπορεί να ευχαριστεί τις 80 συναυλίες της φετινής περιοδείας της «Witness: The Tour» με αμοιβή 1 εκατ. δολάρια ανά βραδιά, αλλά και τον ρόλο της ως κριτής στο τηλεοπτικό σόου «American Idol» του ABC, όπου φέρεται να αμείφθηκε συνολικά με 20 εκατ. δολάρια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Said in vocal fry, “Trenta, no foam, five shot, half-caff, pumpkin spice latte at 210 degrees“ - #katyperry #makeupbymanthony #americanidol #pink #nude ? @manthony783

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις


Εκτός όμως από το να αυξήσει την περιουσία της, η Κέιτι Πέρι κατάφερε και κάτι ακόμη- να εκθρονίσει την Τέιλορ Σουίφτ, που βρίσκεται φέτος στην δεύτερη θέση με περιουσία 80 εκατ. δολαρίων.

Η διάσημη τραγουδίστρια εξαφανίστηκε πέρυσι από τα social media πριν επιστρέψει ξανά με την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Reputation», το οποίο πούλησε δυο εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως την πρώτη εβδομάδα.

Ο μοναδικός λόγος που δεν βρέθηκε και φέτος στην κορυφή είναι επειδή οι περισσότερες συναυλίες της περιοδείας της «Reputation Stadium Tour» συνέπεσαν με την αγωνιστική περίοδο. 


Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η Beyoncé με περιουσία 60 εκατ. δολαρίων. Μετά την γέννηση των δίδυμων παιδιών τους τον Ιούνιο του 2017, η Queen Bey και ο Jay-Z πέρασαν μια σχετικά ήρεμη -για τα δεδομένα τους- χρονιά, μέχρι το φετινό, ανοιξιάτικο Coachella και τον κοινό δίσκο τους τον Ιούνιο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις


Βέβαια, η μουσική δεν ήταν η μοναδική πηγή εσόδων για κάποιες από τις πρωταγωνίστριες της λίστας, όπως η Lady Gaga που βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 50 εκατ. δολάρια, καθώς φέτος εκτός από τραγουδίστρια έγινε και ηθοποιός, παίζοντας στην ταινία «A Star Is Born».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Watch the music video for #IllNeverLoveAgain now on @AppleMusic ❣️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις


Κάτι παρόμοιο συνέβη και με την περίπτωση της Rihanna στην έβδομη θέση με 37.5 εκατ. δολάρια, τα οποία κέρδισε μέσα από τη σειρά καλλυντικών Fenty Beauty κι εσωρούχων Savage Lingerie, και παρόλο που έχει να κάνει περιοδεία από το 2016, παραμένει στο φως της δημοσιότητας με ρόλους σε ταινίες όπως το «Ocean's 8». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Little did ya know I was dropping a sneak peek of @fentybeauty before it even launched! For today’s #TUTORIALTUESDAY, I’m recreating my #WildThoughts look. Watch it at youtube.com/fentybeauty! ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις


Φυσικά υπάρχουν και πολλές διάσημες γυναίκες που αν είχαν άκρως παραγωγικές χρονιές δεν κατάφεραν να μπουν στην λίστα, όπως οι Αριάνα Γκράντε, Μαράια Κάρεϊ, Σελένα Γκόμεζ, Μαντόνα και Τζάνετ Τζάκσον, που επίσης κέρδισαν διψήφια νούμερα. 

Ολόκληρη η λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες στη μουσική για το 2018:

1. Katy Perry (83 εκατ. δολάρια)

2. Taylor Swift (80 εκατ. δολάρια)

3. Beyoncé (60 εκατ. δολάρια)

4. Pink (52 εκατ. δολάρια)

5. Lady Gaga (50 εκατ. δολάρια)

6. Jennifer Lopez (47 εκατ. δολάρια)

7. Rihanna (37.5 εκατ. δολάρια)

8. Helene Fischer (32 εκατ. δολάρια)

9. Celine Dion (31 εκατ. δολάρια)

10. Britney Spears (30 εκατ. δολάρια)

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πενέλοπε Κρουζ νόμισε ότι θα πεθάνει στα γυρίσματα του νέου queer έπους των Los Javis

Πολιτισμός / Η Πενέλοπε Κρουζ νόμισε ότι θα πεθάνει στα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Στις Κάννες, η Πενέλοπε Κρουζ αποκάλυψε ότι ενημερώθηκε για πιθανό ανεύρυσμα στον εγκέφαλο λίγο πριν γυρίσει τις μουσικές σκηνές της στο «La Bola Negra», την ταινία των Los Javis που απέσπασε ένα από τα πιο θερμά χειροκροτήματα του φεστιβάλ.
THE LIFO TEAM
Όταν ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε την κάμερα και ο Ταραντίνο του είπε: «Θα τελειώσεις από αυτή τη δουλειά»

Πολιτισμός / Όταν ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε την κάμερα και ο Ταραντίνο του είπε: «Θα τελειώσεις από αυτή τη δουλειά»

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Dernsie» που παρουσιάστηκε στις Κάννες, ο Bruce Dern θυμήθηκε ένα περιστατικό από τα γυρίσματα του «Once Upon a Time… in Hollywood», όταν ο Brad Pitt σταμάτησε την κάμερα μετά από έναν αυτοσχεδιασμό και ο Quentin Tarantino αντέδρασε έντονα.
THE LIFO TEAM
Η Μέριλιν Μονρόε στα 100: η ψυχική υγεία πίσω από τον μύθο

Πολιτισμός / Η Μέριλιν Μονρόε δεν επιστρέφει μόνο ως εικόνα: στα 100 της, φωτίζεται η ψυχική της κληρονομιά

Εκατό χρόνια μετά τη γέννησή της, η Μέριλιν Μονρόε δεν επιστρέφει μόνο ως εικόνα. Ένα νέο πρόγραμμα στο Mount Sinai φωτίζει τη σχέση της με την ψυχική υγεία, το τραύμα και την ανάγκη φροντίδας πίσω από τη λάμψη του μύθου της.
THE LIFO TEAM
«Αρνούμαι να είμαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας στη δική μου γη»: Η νικήτρια του Booker μιλά για την Ταϊβάν

Πολιτισμός / «Αρνούμαι να είμαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας στη δική μου γη»: Η νικήτρια του Booker μιλά για την Ταϊβάν

Η Γιανγκ Σουάνγκ-ζι, που μόλις κέρδισε το Διεθνές Βραβείο Booker με το «Taiwan Travelogue», μιλά για την απειλή του Πεκίνου, την ταϊβανέζικη ταυτότητα, την queer επιθυμία και τη λογοτεχνία που δεν μπορεί να μείνει μακριά από την πολιτική
THE LIFO TEAM
Ο Ντέρεκ Τζάκομπι για το AIDS, τα 87 του χρόνια και τον Ντάνιελ Κρεγκ: «Πήγα στο κρεβάτι μαζί του δύο φορές»

Πολιτισμός / Ο Ντέρεκ Τζάκομπι για το AIDS, τα 87 του χρόνια και τον Ντάνιελ Κρεγκ: «Πήγα στο κρεβάτι μαζί του δύο φορές»

Με αφορμή το «Moss and Freud», όπου υποδύεται τον Λούσιαν Φρόιντ, ο 87χρονος Ντέρεκ Τζάκομπι μιλά για το AIDS, τα γηρατειά, τον σύζυγό του Ρίτσαρντ Κλίφορντ και τον Ντάνιελ Κρεγκ.
THE LIFO TEAM
Η Ρόζαμουντ Πάικ λέει ότι απόλαυσε να «αντικειμενοποιεί» άνδρες στη νέα της ταινία

Πολιτισμός / Η Ρόζαμουντ Πάικ λέει ότι απόλαυσε να «αντικειμενοποιεί» τους άνδρες στη νέα της ταινία

Στο «Ladies First», που κάνει πρεμιέρα στο Netflix, η Ρόζαμουντ Πάικ ζει σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες έχουν την εξουσία και οι άνδρες υφίστανται τα στερεότυπα. Η ίδια δηλώνει ότι το διασκέδασε και αγκαλιάζει τον τίτλο της «lesbian icon».
THE LIFO TEAM
Πέθανε άνθρωπος που αποκάλυψε τη μεγαλύτερη ντροπή του Βρετανικού Μουσείου

Πολιτισμός / Πέθανε ο άνθρωπος που αποκάλυψε τη μεγαλύτερη ντροπή του Βρετανικού Μουσείου

Συγκρίνοντας εικόνες ονλάιν, από το σπίτι του σε ένα νησάκι της Δανίας, αποκάλυψε ότι ένας επιμελητής του Μουσείου είχε κλέψει και μεταπωλήσει πάνω από 1.000 θησαυρούς του, κυρίως Ελληνικούς και Ρωμαϊκούς.
THE LIFO TEAM
Η Lupita Nyong’o για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν: «Το καστ μας αντιπροσωπεύει τον κόσμο»

Πολιτισμός / Η Λουπίτα Νιόνγκο για την «Οδύσσεια» του Νόλαν: «Το καστ μας αντιπροσωπεύει τον κόσμο»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, που υποδύεται την Ωραία Ελένη και την Κλυταιμνήστρα στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, απάντησε στην ακροδεξιά κριτική για το casting της, λέγοντας ότι δεν σκοπεύει να σπαταλήσει τον χρόνο της απαντώντας.
THE LIFO TEAM
Η Kristina Rozhkova φωτογραφίζει μια γενιά που έφτιαξε παραμύθια για να μη φοβάται

Πολιτισμός / Η Kristina Rozhkova φωτογραφίζει μια γενιά που έφτιαξε παραμύθια για να μη φοβάται

Στο Unbewitched, η Ρωσίδα φωτογράφος Kristina Rozhkova καταγράφει νέους ανθρώπους που ζουν ανάμεσα στην πολιτική ασφυξία, την καταστολή, την εξορία και την ανάγκη να επινοήσουν άλλους κόσμους.
THE LIFO TEAM
Η Nancy Honey φωτογραφίζει τη στιγμή που ένα κορίτσι αρχίζει να κοιτάζει τον εαυτό του

Πολιτισμός / Η Nancy Honey φωτογραφίζει τη στιγμή που ένα κορίτσι αρχίζει να κοιτάζει τον εαυτό του

Με αφορμή την αναδρομική της έκθεση στο Λονδίνο, η cult φωτογράφος Nancy Honey μιλά για τη μετάβαση από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση, για το γυναικείο σώμα ως εικόνα προς κατανάλωση και για τη χαρά ως μια πολύ σοβαρή υπόθεση.
THE LIFO TEAM