Μόνικα Μπελούτσι, Ιζαμπέλα Ροσελίνι και plus-sized μοντέλα με επικεφαλής την σταρ Άσλεϊ Γκράχαμ ένωσαν τις δυνάμεις τους με σούπερ μοντέλ της δεκαετίας του 1990 στην πασαρέλα του οίκου μόδας Dolce & Gabbana, που παρουσίασε σήμερα τη συλλογή του DNA για την άνοιξη καλοκαίρι του 2019.

 

Η επίδειξη ξεκίνησε υπό τους ήχους καμπανών και τα πανέμορφα μοντέλα, ντυμένα στα μαύρα, φορώντας πέπλο και κρατώντας κεριά ξεχύθηκαν στην πασαρέλα.

 

Μεταξύ των καλλονών που μαγνήτισαν τα βλέμματα ήταν ιέρειες της μόδας όπως η Έβα Χερτζίκοβα, η Ελένα Κρίστενσεν και η Κάρλα Μπρούνι.

 

Η Χερτζίκοβα εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα με πτυχώσεις και ουρά, που έμοιαζε με εκείνα που φορούν οι χορεύτριες φλαμένγκο. Η Μπελούτσι εντυπωσίασε με μια μαυρόασπρη πουά δημιουργία. Η Ροσελίνι επέλεξε να περπατήσει στην πασαρέλα έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

 

Το σόου πραγματοποιήθηκε υπό τους ήχους ιταλικής όπερας και παραδοσιακής μουσικής, με τη φωνή του εκλιπόντος τενόρου Λουτσίανο Παβαρότι να ντύνει μουσικά την επίδειξη.

 

Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια μοντέλα plus-sized models συμμετείχαν σε ένα σημαντικό σόου στην ιταλικής πρωτεύουσα της μόδας. Μεταξύ αυτών η Άσλεϊ Γκράχαμ που εμφανίστηκε με φόρεμα animal print.

 

Ιζαμπέλα Ροσελίνι
Ιζαμπέλα Ροσελίνι

 

Μόνικα Μπελούτσι
Μόνικα Μπελούτσι

 

Μόνικα Μπελούτσι
Μόνικα Μπελούτσι

 

Κάρλα Μπρούνι
Κάρλα Μπρούνι

 

 Έβα Χερτζίκοβα,
Έβα Χερτζίκοβα,

 

Ασλεϊ Γκράχαμ
Ασλεϊ Γκράχαμ