Ο Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith απαγόρευσε στον Τραμπ να χρησιμοποιεί τη μουσική του

Ο Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith απαγόρευσε στον Τραμπ να χρησιμοποιεί τη μουσική του Facebook Twitter
EPA
0

Ο τραγουδιστής των Aerosmith Στίβεν Τάιλερ απαγόρευσε στον Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιεί το τραγούδι "Living on the Edge" στις καμπάνιες και την εκστρατεία του.  

Οι δικηγόροι του μουσικού ενημέρωσαν τον Αμερικανό πρόεδρο για την απόφαση του καλλιτέχνη, υπενθυμίζοντάς του δύο ακόμα σχετικά αιτήματα του μουσικού από το 2015, που ο Τραμπ χρησιμοποιούσε τραγούδια των Aerosmith χωρίς την άδεια τους. 

«Αν και έχω το δικαίωμα να χρησιμοποιώ το τραγούδι του Στίβεν Τάιλερ, εκείνος μου ζήτησε να μην το κάνω. Έχω ένα καλύτερο να παίξω στη θέση του!», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter. 

Συνεχίζοντας την επίθεσή του στον καλλιτέχνη, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε και δεύτερο tweet στο οποίο υποστήριξε πως «ο Στήβεν Τάιλερ συγκέντρωσε περισσότερη δημοσιότητα με την απαγόρευση του προς τον ίδιο, από όση είχε απολαύσει τα προηγούμενα δέκα χρόνια». 

Το τραγούδι δεν αφορά την αντιπαράθεση Δημοκρατών και Ρεπουμπλικάνων, έγραψε ο Τάιλερ σε ανακοίνωσή του. 

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να χρησιμοποιεί τα τραγούδια μου χωρίς την άδειά μου. Η μουσική μου έχει σκοπό, δεν είναι για πολιτικές καμπάνιες και εκστρατείες. Παλεύω για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων και τους τραγουδοποιούς, πολύ πριν αναλάβει τα καθήκοντά της η συγκεκριμένη κυβέρνηση», σημείωσε ο Τάιλερ. 

Οι δικηγόροι του Τάιλερ κατηγορούν τον Τραμπ ότι δημιούργησε σκοπίμως την εσφαλμένη εντύπωση πως ο τραγουδιστής των Aerosmith είχε δώσει την άδειά του. 

Με την χρήση του "Living on the Edge" (Ζώντας στα Άκρα), ο Τραμπ υπονοεί, ψευδώς, πως ο πελάτης μας υποστηρίζει την καμπάνια ή και την προεδρία του, όπως προκύπτει και από την σύγχυση των φανατικών της μπάντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζουν οι συνήγοροι του Τάιλερ. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα πρέπει να συμμορφωθεί στο αίτημα του Τάιλερ, εντός των επόμενων 24 ωρών.

Ακούστε το τραγούδι που δεν θα ξανακουστεί ποτέ σε καμπάνια του Τραμπ

 

 

 


Με πληροφορίες από CNN και Independent

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM