Μπορεί το ιδιαίτερο χιούμορ του Ράιαν Ρέινολντς να τον έχει αναδείξει σε ένα από τα μεγαλύτερα τρολ του Twitter και να έκανε blockbuster την ταινία «Deadpool», αλλά όπως αποκάλυψε στην καθημερινότητά του είναι πολύ πιο σοβαρός αφού δίνει εδώ και χρόνια μάχη με το άγχος. 

 

Ο 41χρονος ηθοποιός παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στους New York Times πως παθαίνει ναυτία κάθε φορά πριν εμφανιστεί σε κάποιο τοκ σόου, εξηγώντας πως το άγχος του είναι κάτι που τον καταβάλλει πολύ. 

 

«Έχω άγχος, πάντα είχα άγχος. Τόσο με την ελαφρά έννοια τύπου "έχω αγχωθεί γι' αυτό το πράγμα" αλλά και σε βαθύτερο επίπεδο, στην σκοτεινότερη άκρη του φάσματος, κάτι που δεν έχει καθόλου πλάκα», λέει χαρακτηριστικά.

 

 

 

Όπως εξήγησε, το χιούμορ του είναι κάτι σαν μηχανισμός αυτοάμυνας τον οποίο χρησιμοποιεί από τότε που ήταν παιδί, μεγαλώνοντας με τον πατέρα του Τζιμ. Ο Ράιαν έχει μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για την περίπλοκη σχέση που είχε με τον πατέρα του, που πέθανε το 2015 μετά από χρόνια μάχη με το Αλτσχάιμερ. 

 

«Όταν στρεσάρεις τα παιδιά σου, συμβαίνει ένα παράδοξο επειδή ξαφνικά αναλαμβάνουν πράγματα που δεν είναι δικά τους για να τα αναλάβουν», είπε ο ηθοποιός. 

 

Βέβαια παραδέχθηκε πως πέρασε την φάση «πάρτι» όταν ήταν στην ηλικία των 20, παρόλο που όπως λέει «παρέλυε από το άγχος» και έπαιρνε μόνος του φάρμακα, μέχρι που κάποιοι φίλοι του πέθαναν από υπερβολική δόση οπότε τα περιόρισε. «Πήγαινα συνέχεια σε πάρτι και απλώς προσπαθούσα να κάνω με κάποιον τρόπο τον εαυτό μου να εξαφανιστεί», είπε. 

 

 

 

Σήμερα δηλώνει πολύ πιο προσγειωμένος και λέει πως διαχειρίζεται το άγχος του κάνοντας επί του παρόντος πολλές συνεντεύξεις, υποδυόμενος τον χαρακτήρα του «Deadpool» στο πλαίσιο της προώθησης της δεύτερης ταινίας και πως χρησιμοποιεί το Headspace, μια εφαρμογή για τον διαλογισμό. Επίσης εξήγησε πως όταν όντως γίνεται η συνέντευξη, το άγχος του εξαφανίζεται.  

 

«Όταν ανοίγει η αυλαία, μεταμορφώνομαι σε αυτόν τον κουφιοκέφαλο και κατά κάποιο τρόπο αυτός αναλαμβάνει τα ηνία κι εξαφανίζεται μόλις φύγω ξανά από το πλατό. Αυτός είναι ένας φοβερός μηχανισμός αυτοάμυνας. Σκέφτομαι πως αν πρόκειται πηδήξεις από έναν βράχο, μπορεί επίσης να πετάξεις», είπε ο Ρέινολντς. 

 

Όσο για την σχέση του με την Μπλέικ Λάιβλι, λέει πως τον καταλαβαίνει πάρα πολύ και πως νιώθει τυχερός που την έχει, αφού καταφέρνει να τον «κρατά στα λογικά του».