Η Blue Ivy στα χρυσά πήγε σε δημοπρασία, έκανε προσφορές για έργα τέχνης και αγόρασε ένα για 10.000 δολάρια

Η Blue Ivy στα χρυσά πήγε σε δημοπρασία, έκανε προσφορές για έργα τέχνης και αγόρασε ένα για 10.000 δολάρια Facebook Twitter
1

Φορώντας ένα εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα με μια άκρως εκκεντρική χρυσή περούκα και ντυμένη σχεδόν ίδια με τη μητέρα της, η Blue Ivy εμφανίστηκε στο φιλανθρωπικό γκαλά της γιαγιάς της κι έκλεψε τις εντυπώσεις. 

Η μικρή κόρη της Beyoncé και του Jay-Z βρέθηκε το Σάββατο μαζί με τους διάσημους γονείς της στο ετήσιο Wearable Art Gala, που διοργανώνουν τα τελευταία δύο χρόνια η Tina Knowles Lawson με τον Richard Lawson.

Beyoncé & Blue tonight. #wearableartgala #wacotowakanda @wacotheater

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beylite (@beylite) στις


Στη διάρκεια της εκδήλωσης η Beyoncé τιμήθηκε με το 2018 Waco Theater Humanitarian Award, λαμβάνοντας ένα προσωπικό «Σ' αγαπώ» μέσω βίντεο από την Μισέλ Ομπάμα. 

Michelle Obama honoring Bey Bey ??? #MichelleObama #Beyoncé #wearableartgala #wacotowakanda #wacotheatercenter. @wacotheater

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OTR ll TOUR UPDATES & MORE (@beyjayotrll) στις


#wearableartgala #wacotowakanda @wacotheater

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beylite (@beylite) στις


Ωστόσο αυτό που συζητήθηκε περισσότερο, εκτός από την ασορτί εμφάνισης μητέρας και κόρης, ήταν οι προσφορές που έκανε η μικρή Blue Ivy στη διάρκεια της δημοπρασίας.

Αρχικά πλειοδότησε για έναν πίνακα που έδειχνε τον Sidney Poitier σε νεαρή ηλικία, κάνοντας πρώτα προσφορά για 17.000 δολάρια και μετά για 19.000 δολάρια. Τελικά ο πατέρας της αποφάσισε να παρέμβει την τελευταία στιγμή, παίρνοντάς της από τα χέρια την σχετική πινακίδα, πριν κάνει ακόμη υψηλότερη προσφορά. 

Ωστόσο η 6χρονη δεν τον έβαλε κάτω. Σύμφωνα με το Vanity Fair, λίγο αργότερα έκανε νέα προσφορά αυτή τη φορά για 10.000 δολάρια για ένα άλλο έργο τέχνης. 

#wearableartgala #wacotowakanda @wacotheater

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beylite (@beylite) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM