ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε στο κέντρο της Times Square και ο γάμος μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε στο κέντρο της Times Square και ο γάμος μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση Facebook Twitter
0

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Κέβιν Αντεργκάρο, το βράδυ της Κυριακής στην Times Square της Νέας Υόρκης σε έναν γάμο- έκπληξη που μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση σε εκατομμύρια τηλεθεατές. 

Τον Μάρτιο του 2016, μετά από 16 χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ζωντανά στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής «SiriusXM» του Χάουαρντ Στερν. Και το βράδυ της Κυριακής παντρεύτηκαν στη μέση της Times Square στο πλαίσιο της πρωτοχρονιάτικης εκπομπής του καναλιού Fox για τον ερχομό του 2018, με παρουσιαστή τον Στιβ Χάρβεϊ. 

Το ζευγάρι, που είναι μαζί περισσότερα εδώ και δύο δεκαετίες, ανακοίνωσε τον γάμο ξαφνικά λίγο πριν τα μεσάνυχτα καθώς συμπαρουσιάστρια της εκπομπής ήταν η Μενούνος. Ο Χάρβεϊ επισημοποίησε τον γάμο τους. 


Η Μαρία Μενούνος φόρεσε ένα στράπλες νυφικό «Randala» με δαντέλα του οίκου Pronovias, που συνδύασε με ασορτί παλτό.

Στην τελετή ήταν επίσης παρόντες οι γονείς της, Κωνσταντίνος και Λίτσα Μενούνος, η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου. 


Οι προετοιμασίες του γάμου έγιναν με άκρα μυστικότητα και σε πολύ λίγο χρόνο, αφού το ζευγάρι είχε μόλις 2 εβδομάδες για να οργανώσουν την τελετή και η Μενούνος για να βρει νυφικό. 

Η ιδέα ξεκίνησε από μία πρόταση για πλάκα του παραγωγού της εκπομπής. «Όταν αρχίσαμε να δουλεύουμε το πρόγραμμα της εκπομπής για την Πρωτοχρονιά, ο παραγωγός είπε πως ήθελε να συμπεριλάβει τον γάμο ενός ζευγαριού, που θα γινόταν ζωντανά. Και μετά λέει, "Εκτός κι αν θέλεις εσύ με τον Κέβιν να παντρευτείτε". Στη αρχή γέλασα και είπα όχι. Μετά όμως στο αμάξι άρχισα να το σκέφτομαι και κατέληξα πως αυτό θα ήταν όντως τέλειο», δήλωσε η Μαρία Μενούνος. 

Στη συνέχεια είπε την ιδέα στον σύντροφό της, που όπως αποδείχθηκε ήδη ετοίμαζε κάτι παρόμοιο εν αγνοία της. «Η Μαρία μου έστειλε μήνυμα αλλά δεν είχε ιδέα πως εγώ ήδη μιλούσα με τους Μπεθ και Χάουαρντ Στερν εδώ και ένα χρόνο για να βρούμε ημερομηνία να γίνει ο γάμος- έκπληξη στην εκπομπή τους. Τα είχαμε όλα κανονισμένα και ξαφνικά εκείνη μου στέλνει αυτό το μήνυμα και πάγωσα. Λέω, τι κάνουμε τώρα;», λέει ο Κέβιν Αντεργκάρο.

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε στο κέντρο της Times Square και ο γάμος μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση Facebook Twitter
Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε στο κέντρο της Times Square και ο γάμος μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση Facebook Twitter

Τελικά αποφάσισαν να το κάνουν στην χθεσινή πρωτοχρονιάτικη εκπομπή και το σχέδιό τους ανακοίνωσαν σε ελάχιστους στενούς φίλους και συγγενείς. 

«Πραγματικά πιστεύω πως μας πήρε τόσο πολύ καιρό να παντρευτούμε λόγω της πίεσης που χρειάζεται η οργάνωση ενός γάμου. Πάντα ήθελα να είναι πολύ κλειστός και παρόλο που τελικά ήταν το ακριβώς αντίθετο, μπορούσαμε να καλέσουμε μόνο κοντινούς συγγενείς, οπότε έφυγε το άγχος με τα προσκλητήρια. Ήταν τόσο τέλειο», προσθέτει η Μαρία Μενούνος.  


Μετά την τελετή, ακολούθησε ένα μικρό γλέντι στο ξενοδοχείο που έμενε το ζευγάρι και μπραντς το επόμενο πρωί με συγγενείς και φίλους. 

«Είμαι κατενθουσιασμένος που μπορώ πλέον να την αποκαλώ γυναίκα μου. Ήταν η κοπέλα μου για τόσο πολύ καιρό που είναι τόσο όμορφο να την λέω πλέον "γυναίκα μου"», σχολίασε ο Κέβιν Αντεργκάρο. 

Δείτε το βίντεο από την γαμήλια τελετή:

 

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM