Οι φάρσες που έκαναν οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ στο «Ocean's Twelve» και η εκδίκηση της Τζούλια Ρόμπερτς

Οι φάρσες που έκαναν οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ στο «Ocean's Twelve» και η εκδίκηση της Τζούλια Ρόμπερτς Facebook Twitter
0

Μεταξύ δύο ανθρώπων που «πολεμούσαν» για την πιο επιτυχημένη φάρσα, συγκεκριμένα ανάμεσα στους Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ, βρέθηκε η Τζούλια Ρόμπερτς στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Ocean's Twelve» και μάλιστα ενώ ήταν έγκυος.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι στην αρχή οι συντελεστές της ταινίας της συμπεριφερόταν σαν ήταν «φτιαγμένη από πορσελάνη». Όμως όταν έφτασε η συμμορία του Ντάνι Όσιαν (Τζορτζ Κλούνεϊ) στη Ρώμη άλλαξαν τα πάντα.

«Όταν έφτασα στο ξενοδοχείο στη Ρώμη, άνοιξα τη βαλίτσα μου και βρήκα ένα τεράστιο, βαρύ μπρούτζινο άγαλμα και παραλίγο να ξεσπάσω σε κλάματα. Πως μπόρεσαν να μου το κάνουν αυτό;» είπε η Τζούλια Ρόμπερτς. «Ήταν φάρσα, να βάλεις ένα πολύ βαρύ αντικείμενο στη βαλίτσα κάποιου. Αλλά σε μένα; "Είμαι έγκυος, είμαι εύθραυστη. Πώς;", σκέφτηκα», συνέχισε. «Αποκαλύφθηκε ότι ο Μπραντ μετέφερε τη βαλίτσα μου από το σπίτι στο αυτοκίνητο και έτσι ο Τζορτζ σκέφτηκε ότι ήταν η βαλίτσα του Μπραντ και έβαλε το άγαλμα στη βαλίτσα του Μπραντ, η οποία στην πραγματικότητα ήταν δική μου», εξηγεί η ηθοποιός.


Ωστόσο η ηθοποιός αποφάσισε να αντιδράσεις και να πάρει την εκδίκησή της, μεταξύ άλλων, με σκόνη φαγούρας.

Η Τζούλια Ρόμπερτς τόνισε ότι οι φάρσες και οι μηχανορραφίες ήταν ένα συνεχές παιχνίδι για τους Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ, σαν παιδιά που παίζουν με έντονο ανταγωνισμό.

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξή της:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ