Σπάνια εμφάνιση της Μαίρη-Κέιτ Όλσεν με τον σύζυγό της Ολιβιέ Σαρκοζί σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη

Σπάνια εμφάνιση της Μαίρη-Κέιτ Όλσεν με τον σύζυγό της Ολιβιέ Σαρκοζί σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη Facebook Twitter
1

Η Μαίρη- Κέιτ Όλσεν με τον σύζυγό της, Ολιβιέ Σαρκοζί, πήγαν μαζί στο πάρτι «Take Home A Nude Art» της δημοπρασίας του οίκου Sotheby's στη Νέα Υόρκη και μονοπώλησαν τα φλας των φωτογράφων, καθώς το ζευγάρι σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις. 

Η 31χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο, μακρύ φόρεμα με κεντημένες λευκές λεπτομέρειες στο τελείωμα, το οποίο συνδύασε με λευκά Velcro sneakers. Όσο για τον 48χρονο ετεροθαλή αδελφό του πρώην Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, επέλεξε ένα κοστούμι σε αποχρώσεις του μπλε με ασορτί γραβάτα. Οι δυο τους κρατημένοι από το χέρι, πόζαραν για τους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί. 

Σπάνια εμφάνιση της Μαίρη-Κέιτ Όλσεν με τον σύζυγό της Ολιβιέ Σαρκοζί σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη Facebook Twitter
Σπάνια εμφάνιση της Μαίρη-Κέιτ Όλσεν με τον σύζυγό της Ολιβιέ Σαρκοζί σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη Facebook Twitter

Η σπάνια εμφάνιση του ζευγαριού έρχεται λίγο μετά τις δηλώσεις της Κάρλα Μπρούνι, που πρόσφατα απάντησε πώς είναι να έχει κουνιάδα την Μαίρη- Κέιτ εδώ και δύο χρόνια. Η Μαίρη-Κέιτ Όλσεν και ο Ολιβιέ Σαρκοζί, είχαν παντρευτεί σε μια πολύ κλειστή, οικογενειακή τελετή στο Μανχάταν στις 27 Νοεμβρίου 2015, στο κήπο ενός σπιτιού παρουσία 50 εκλεκτών καλεσμένων.

Σπάνια εμφάνιση της Μαίρη-Κέιτ Όλσεν με τον σύζυγό της Ολιβιέ Σαρκοζί σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη Facebook Twitter

«Είναι η σύζυγος του αδερφού του άντρα μου, αλλά δεν πήγα στο γάμο!», είπε η Κάρλα Μπρούνι. «Μας προσκάλεσαν και μετά δεν μπορούσαμε να πάμε για έναν ηλίθιο λόγο, γεωγραφικό,καταλαβαίνετε, έπρεπε να είμαστε αλλού και δεν μπορούσαμε. Αλλά δείχνει τόσο χαρούμενος», πρόσθεσε. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πρώτη γνωριμία τους. «Την γνώρισα στον γάμο ενός εξάδελφου και έδειξε αξιολάτρευτη, ήταν πολύ ευγενική. Επίσης ο Ολιβιέ δείχνει τόσο ευτυχισμένος μαζί της. Είχε μια υπέροχη οικογένεια και μετά πήρε το διαζύγιο...», σχολίασε η 49χρονη Κάρλα. 

Αν και ποτέ δεν έχουν προβεί σε δηλώσεις για τη σχέση τους, από τις λίγες φορές που εμφανίζονται μαζί και απαθανατίζονται από τους φωτογράφους, οι Μαίρη-Κέιτ Όλσεν και Ολιβιέ Σαρκοζί δείχνουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Πέρυσι τέτοια εποχή, είχαν παραβρεθεί στο ετήσιο Hampton Classic Horse Show, της Νέας Υόρκης, όπου και μοιράστηκαν μερικές πολύ τρυφερές στιγμές. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM
Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM