Πώς αύριο η Κιμ Καρντάσιαν θα βγάλει πολλά εκατομμύρια $ σε λιγότερο από 5 λεπτά

Πώς αύριο η Κιμ Καρντάσιαν θα βγάλει πολλά εκατομμύρια $ σε λιγότερο από 5 λεπτά Facebook Twitter
2

Η Κιμ Καρντάσιαν ετοιμάζεται να εισπράξει ένα τεράστιο ποσό καθώς μια σειρά προϊόντων ομορφιάς και καλλυντικών με την επωνυμία θεωρείται πως θα ξεπουλήσει - και μάλιστα με ελάχιστη προσπάθεια.

Η Καρντάσιαν ξεκινάει το πρώτο της αυτόνομο εγχείρημα στον χώρο ομορφιάς με τη σειρά KKW Beauty.

Η 36χρονη είπε στο WWD ότι ήταν έτοιμη να ανταποκριθεί στο έντονο αίτημα των followers της για προϊόντα με τη δική της υπογραφή και το δικό της γούστο. Και φυσικά το έκανε γνωρίζοντας πως θα είχε επιτυχία.

Σύμφωνα με μια πηγή της βιομηχανίας, 300.000 από τα πρώτα σετ των 45 δολαρίων που είχε κάνει σε μια προηγούμενη συνεργασία της με την αδελφή της Κάιλι Τζένερ, πωλήθηκαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά ενώ το ισοδύναμο των πωλήσεων αντιστοιχεί σε  13,5 εκατ. δολάρια. Αυτό το ξεπούλημα έγινε αφορμή για το δικό της βήμα και τώρα η KKW αναμένεται να σπάσει το δικό της ρεκόρ.

Οι πηγές της βιομηχανίας αναμένουν ότι η KKW θα ξεπεράσει κατά πολύ τις πωλήσεις από το πρόσφατο κιτ σε μικρότερο χρόνο καθώς εκτιμούν πως θα κάνει πωλήσεις 14,4 εκατομμυρίων δολαρίων σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Αυτές οι εκτιμήσεις αποδεικνύουν ότι ακόμα και χωρίς προηγούμενη εμπειρία στο τιμόνι ενός εμπορικού σήματος ομορφιάς, η Καρντάσιαν - καθώς και η 19χρονη Τζένερ - είναι ένα «ζωντανό χρυσωρυχείο»  με τρομακτική εμπορική δύναμη που ανταγωνίζεται μεγαθήρια στο χώρο.

Η σειρά κυκλοφορεί επισήμως στις 21 Ιουνίου και ήδη έχουν γίνει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις στην ιστοσελίδα από όσους θέλουν να ενημερωθούν ή να κάνουν προ-αγορα. Ενδεικτικό της φρενίτιδας είναι και αυτό που γίνεται στα social media καθώς κάθε φορά που η Καρντάσιαν κάνει ένα ποστ για τα καλλυντικά της, το brand γίνεται top trending θέμα. Οι εκτιμήσεις για τη νέα αυτή επιχειρηματική δραστηριότητα αναφέρουν πως αυτό το βήμα μπορεί να εκτινάξει σε ακόμη μεγαλύτερα ύψη τον λογαριασμό της ήδη πολύ πλούσιας περσόνας η οποία εισπράττει ετησίως πολλά εκατομμύρια από δικαιώματα, διαφημίσεις, εμφανίσεις και πρόμο μέσα από τα social media της.

Having fun BTS at the #KKWBEAUTY shoot. Video tutorials coming soon! _________________ Crème Contour and Highlight Kits are coming 06.21 at 9am PST to KKWBEAUTY.COM

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKWBEAUTY (@kkwbeauty) στις

6.21 9am PST KKWBEAUTY.com

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKWBEAUTY (@kkwbeauty) στις

@kkwbeauty 6.21.17

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα contact sheets του Πίτερ Χούγιαρ δείχνουν τον καλλιτέχνη πριν γίνει μύθος

Πολιτισμός / Φίλοι, εραστές και δωμάτια: η Νέα Υόρκη του Πίτερ Χούγιαρ πριν γίνει μύθος

Το νέο βιβλίο Hujar: Contact και η έκθεση στο Morgan Library & Museum ανοίγουν τα contact sheets του Πίτερ Χούτζαρ: Σούζαν Σόνταγκ, Ντέιβιντ Βοϊνάροβιτς, Jackie Curtis, φίλοι, εραστές και δωμάτια της downtown Νέας Υόρκης, την ώρα που η ζωή δεν είχε ακόμη μετατραπεί σε μύθο..
THE LIFO TEAM
Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Πολιτισμός / Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Ο φωτογράφος Dani D’Ingeo κατέγραψε το Nature Loves Courage στη νότια Κρήτη: ένα queer φεστιβάλ στην ακτογραμμή της Σούγιας, με σώματα που χορεύουν στο φως, FLINTA DJs, θάλασσα, ιδρώτα, αλάτι και μια διαφορετική εκδοχή της club κουλτούρας έξω από τα σκοτεινά υπόγεια της Ευρώπης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Πολιτισμός / Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Ο Τζέιμι Μπελ μιλά για το Half Man, τη νέα σκληρή σειρά του Ρίτσαρντ Γκαντ μετά το Baby Reindeer, τις εξαντλητικές σκηνές διαλόγου, την ανδρική ντροπή, τη σεξουαλική καταπίεση και το γιατί δεν μπορεί ακόμη να δει τον εαυτό του στην οθόνη.
THE LIFO TEAM
Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Πολιτισμός / Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Με αφορμή το Silent Friend της Ίλντικο Ενιέντι, ο Τόνι Λιούνγκ μιλά για την παιδική εγκατάλειψη, τη σιωπή που έγινε κινηματογραφική γλώσσα, το In the Mood for Love και τη συνεργασία με τον Γουόνγκ Καρ Γουάι που τον έσωσε από την υπαρξιακή πλήξη.
THE LIFO TEAM
Εθνική Λυρική Σκηνή – Πρόγραμμα 2026/27

Πολιτισμός / Τι θα δούμε την περίοδο 2026-27 στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Με τον Ουίλιαμ Κέντριτζ, τη Σόνια Γιόντσεβα, την Ανίτα Ρατσβελισβίλι και τη Δήμητρα Γαλάνη, η ΕΛΣ παρουσιάζει μια φιλόδοξη σεζόν γεμάτη διεθνείς συμπαραγωγές, μεγάλες επιστροφές και κορυφαίες πρεμιέρες.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν λέει ότι μετά το εγκεφαλικό της το Χόλιγουντ δεν την ήθελε πίσω

Πολιτισμός / Η Σάρον Στόουν γύρισε ζωντανή στις Κάννες αλλά το Χόλιγουντ δεν την περίμενε πίσω

Σε νέα συνέντευξή της στη Vogue, η Σάρον Στόουν μιλά για το εγκεφαλικό που υπέστη το 2001, την επταετή ανάρρωση, την επιστροφή της στη δουλειά και το πώς το Χόλιγουντ αντιμετωπίζει τις γυναίκες.
THE LIFO TEAM
Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Πολιτισμός / Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε στον Μεχντί Χασάν ότι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες τον προσέγγισαν τρεις φορές, ενώ θυμήθηκε και ένα περιστατικό στο αεροδρόμιο του Λούτον μετά το The Road to Guantánamo
THE LIFO TEAM
Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Πολιτισμός / Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Καννών αστειεύτηκε ότι δεν ήθελε να δώσει τον Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία, επειδή δεν τον έχει κερδίσει ποτέ ο ίδιος πριν τελικά απονείμει το μεγάλο βραβείο στο Fjord του Κριστιάν Μουντζίου.
THE LIFO TEAM
Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Πολιτισμός / Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Σε νέα συνέντευξή του στους New York Times, ο Νίκολας Κέιτζ είπε ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν, ο Πολ Τόμας Άντερσον και ο Γούντι Άλεν δεν τον ξανακάλεσαν μετά από ρόλους που απέρριψε: «Οι περισσότεροι πληγώνονται και δεν σε ξαναπαίρνουν».
THE LIFO TEAM
SOTHEBYS ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

Πολιτισμός / Sotheby’s: Αποτράπηκε απόπειρα πώλησης ψεύτικων αρχαίων αγαλμάτων με πλαστά έγγραφα

Τα έγγραφα που προσκομίστηκαν διαπιστώθηκε ότι είχαν δημιουργηθεί με μεθόδους εκτύπωσης που είναι κατά 25 χρόνια πιο σύγχρονες από την εποχή στην οποία υποτίθεται ότι ανήκαν
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια