Η Κιμ Καρντάσιαν ετοιμάζεται να εισπράξει ένα τεράστιο ποσό καθώς μια σειρά προϊόντων ομορφιάς και καλλυντικών με την επωνυμία θεωρείται πως θα ξεπουλήσει - και μάλιστα με ελάχιστη προσπάθεια.

 

Η Καρντάσιαν ξεκινάει το πρώτο της αυτόνομο εγχείρημα στον χώρο ομορφιάς με τη σειρά KKW Beauty.

 

Η 36χρονη είπε στο WWD ότι ήταν έτοιμη να ανταποκριθεί στο έντονο αίτημα των followers της για προϊόντα με τη δική της υπογραφή και το δικό της γούστο. Και φυσικά το έκανε γνωρίζοντας πως θα είχε επιτυχία.

 

Σύμφωνα με μια πηγή της βιομηχανίας, 300.000 από τα πρώτα σετ των 45 δολαρίων που είχε κάνει σε μια προηγούμενη συνεργασία της με την αδελφή της Κάιλι Τζένερ, πωλήθηκαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά ενώ το ισοδύναμο των πωλήσεων αντιστοιχεί σε  13,5 εκατ. δολάρια. Αυτό το ξεπούλημα έγινε αφορμή για το δικό της βήμα και τώρα η KKW αναμένεται να σπάσει το δικό της ρεκόρ.

 

Οι πηγές της βιομηχανίας αναμένουν ότι η KKW θα ξεπεράσει κατά πολύ τις πωλήσεις από το πρόσφατο κιτ σε μικρότερο χρόνο καθώς εκτιμούν πως θα κάνει πωλήσεις 14,4 εκατομμυρίων δολαρίων σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Αυτές οι εκτιμήσεις αποδεικνύουν ότι ακόμα και χωρίς προηγούμενη εμπειρία στο τιμόνι ενός εμπορικού σήματος ομορφιάς, η Καρντάσιαν - καθώς και η 19χρονη Τζένερ - είναι ένα «ζωντανό χρυσωρυχείο»  με τρομακτική εμπορική δύναμη που ανταγωνίζεται μεγαθήρια στο χώρο.

 

Η σειρά κυκλοφορεί επισήμως στις 21 Ιουνίου και ήδη έχουν γίνει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις στην ιστοσελίδα από όσους θέλουν να ενημερωθούν ή να κάνουν προ-αγορα. Ενδεικτικό της φρενίτιδας είναι και αυτό που γίνεται στα social media καθώς κάθε φορά που η Καρντάσιαν κάνει ένα ποστ για τα καλλυντικά της, το brand γίνεται top trending θέμα. Οι εκτιμήσεις για τη νέα αυτή επιχειρηματική δραστηριότητα αναφέρουν πως αυτό το βήμα μπορεί να εκτινάξει σε ακόμη μεγαλύτερα ύψη τον λογαριασμό της ήδη πολύ πλούσιας περσόνας η οποία εισπράττει ετησίως πολλά εκατομμύρια από δικαιώματα, διαφημίσεις, εμφανίσεις και πρόμο μέσα από τα social media της.

 

Having fun BTS at the #KKWBEAUTY shoot. Video tutorials coming soon! _________________ Crème Contour and Highlight Kits are coming 06.21 at 9am PST to KKWBEAUTY.COM

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKWBEAUTY (@kkwbeauty) στις

 

 

6.21 9am PST KKWBEAUTY.com

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKWBEAUTY (@kkwbeauty) στις

 

 

@kkwbeauty 6.21.17

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις