Πέθανε ο Michael Parks, o «Εστεμπάν» του Kill Bill

Πέθανε ο Michael Parks, o «Εστεμπάν» του Kill Bill Facebook Twitter
0

 

Πέθανε ο Michael Parks, o «Εστεμπάν» του Kill Bill Facebook Twitter

Ο Michael Parks, καρατερίστας του αμερικανικού σινεμά με πάνω από 100 συμμετοχές σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές πέθανε σε ηλικία 77 ετών. Ο ατζέντης του Parks ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός πέθανε την Τρίτη χωρίς να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Parks γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, και ξεκίνησε την κινηματογραφική του καριέρα το 1961, στο σίριαλ του ABC «The Real McCoys.

Το 1969 υποδύθηκε τον Αδάμ στο θρησκευτικό δράμα του Τζόν Χιούστον «Η Βίβλος» ενώ στην πορεία συνεργάστηκε με πολλούς σκηνοθέτες μεταξύ των οποίων και ο Κουέντιν Ταραντίνο ο οποίος του έδωσε το ρόλο του Earl McGraw στο «Kill Bill: Volume 1» και του Esteban Vihaio στο δεύτερο μέρος.

 

«Ο Michael ήταν, και θα παραμείνει για πάντα, ο καλύτερος ηθοποιός που έχω γνωρίσει. Έγραψα και τα #RedState και @tuskthemovie για τον Parks. Λάτρευα την υποκριτική του», έγραψε στο instagram ο σκηνοθέτης Kevin Smith Smith ο οποίος είxε γυρίσει δύο ταινίες με τον ηθοποιό.

Ο Parks έκανε καριέρα του σε κυρίως σε υποστηρικτικούς ρόλους κακών, αλλά όλοι αναγνώριζαν στο πρόσωπό του ένα μεγάλο υποκριτικό ταλέντο. Ήταν παντρεμένος με την Οriana Parks και γιος του είναι ο επίσης ηθοποιός James Parks.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM