H Nicki Minaj έκανε κάτι απίστευτο για να βοηθήσει άγνωστους φοιτητές

H Nicki Minaj έκανε κάτι απίστευτο για να βοηθήσει άγνωστους φοιτητές Facebook Twitter
1

Η διάσημη τραγουδίστρια Nicki Minaj ανακοίνωσε ότι θα πληρώσει τα δίδακτρα για φοιτητές κολεγίου που θα μπορέσουν να αποδείξουν ότι αρίστευσαν.


Απαντώντας σε δεκάδες αιτήματα θαυμαστών στο Twitter τα οποία ζητούσαν οικονομική ενίσχυση για τις σπουδές τους, η Minaj ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα και είπε ότι θα το κάνει και πάλι στο μέλλον.


Αρκετοί είχαν στείλει έστειλαν τις κάρτες εξόδων από τα κολέγιά τους και αποδείξεις για τα οικονομικά τους προβλήματα ή τις ανάγκες που είχαν.

Η πλειοψηφία των αιτημάτων ήταν για ποσά μικρότερα από 1.000 δολάρια , αλλά η σταρ συμφώνησε να πληρώσει και 6.000 δολάρια σε έναν φοιτητή αν εκείνος μπορούσε να αποδείξει το λόγο που χρειαζόταν τα χρήματα.

Ο χρήστης που ονομάζεται Josh, δήλωσε ότι ήταν για δίδακτρα, διαμονή, φαγητό και βιβλία και η σταρ δέχτηκε να πληρώσει.

Κάποια στιγμή, και ενώ τα νέα πως η Minaj προσφέρει χρήματα σε φοιτητές είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν και να προκαλούν μπαράζ αιτημάτων, η σταρ ανακοίνωσε αστειευόμενη πως πρέπει να σταματήσει γιατί δεν θα της μείνουν καθόλου χρήματα. Συνολικά επιλέχθηκαν πάνω από 30 φοιτητές, αλλά η Minaj είπε πως θα επανέλθει για νέα βοήθεια.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια