H Άμπερ Χερντ επιβεβαίωσε με μια φωτογραφία πως έχει σχέση με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ

H Άμπερ Χερντ επιβεβαίωσε με μια φωτογραφία πως έχει σχέση με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ Facebook Twitter
2

Η πρώην σύζυγός του Τζόνι Ντεπ γύρισε σελίδα, καθώς επιβεβαίωσε τελικά τη σχέση της με τον 45χρονο δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ.

Οι φήμες για τη νέα σχέση της Άμπερ Χερντ είχαν εδώ και καιρό αρχίσει να γίνονται πολύ έντονες και η φωτογραφία που μοιράστηκε η ηθοποιός δείχνει τον μεγιστάνα να είναι δίπλα της με ένα σημάδι από το κραγιόν της στο μάγουλό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι μια φωτογραφία που τραβήχτηκε σε δείπνο στην Αυστραλία ενώ και ο ίδιος ο Μασκ δημοσίευσε λίγο αργότερα ένα παραπλήσιο στιγμιότυπο.

Having moo moo at Moo Moo Gold Coast with @AmberHeard, @CreepyPuppet and @CowanFilms

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elon Musk (@elonmusk) στις

Λίγες ώρες νωρίτερα, το ζευγάρι βρέθηκε σε ένα πάρκο άγριας ζωής στην Αυστραλία και οι φωτογράφοι τους κατέγραψαν να περπατούν πιασμένοι από το χέρι.

Ο Μασκ, με καταγωγή από τη Νότια Αφρική, είναι ιδρυτής της Tesla και της εταιρείας SpaceX, που εξειδικεύεται σε διαστημικά ταξίδια. H περιουσία του αποτιμάται στα 14,9 δισ. δολάρια σύμφωνα με το Forbes ενώ έχει έξι γιους από προηγούμενους γάμους του.

Οι φωτογράφοι είχαν καταγράψει μια συνάντηση της ηθοποιού με τον επιχειρηματία το περασμένο καλοκαίρι, αλλά καθώς δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαζυγίου με τον Τζόνι Ντεπ, μια πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού είχε δηλώσει πως επρόκειτο για δύο φίλους.

Πρόσφατα πάντως υπήρξε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο πατέρας της ηθοποιού είχε εκμυστηρευτεί πως η Χερντ θα ήθελε να φτάσει ακόμη και στο γάμο με τον Μασκ.

H Άμπερ Χερντ επιβεβαίωσε με μια φωτογραφία πως έχει σχέση με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ Facebook Twitter
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"ο πατέρας της ηθοποιού είχε εκμυστηρευτεί πως η Χερντ θα ήθελε να φτάσει ακόμη και στο γάμο με τον Μασκ"Μη σου πω πως άμα δε δουλέψει με τη Χερντ θα δοκιμάσει να τον παντρευτεί ο πατέρας της :P