Γιατί η Πάμελα Άντερσον στέκεται στο πλευρό των ανδρών που κατηγορούνται αδίκως για βιασμούς

Γιατί η Πάμελα Άντερσον στέκεται στο πλευρό των ανδρών που κατηγορούνται αδίκως για βιασμούς Facebook Twitter
H Πάμελα Άντερσον κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο όπου βρίσκεται ο Ασάνζ
0

Στο πλευρό των ανδρών που έχουν κατηγορηθεί αδίκως, στέκεται η ηθοποιός Πάμελα Άντερσον.

Η εκρηκτική σταρ του Χόλιγουντ υποστηρίζει ότι πηγή έμπνευσης για τη στάση της αυτή, είναι η φιλία της με τον Τζούλιαν Ασάνζ, αν και η ίδια είχε δηλώσει το 2014 ότι έχει βιαστεί πολλές φορές και έχει αγωνιστεί για τα δικαιώματα των θυμάτων βιασμού.


Σε συνέντευξή της στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο RT, η Άντερσον είπε ότι η Σουηδία, όπου ο ιδρυτής των WikiLeaks κατηγορείται για το βιασμό μίας γυναίκας «έχει αυτήν την προοδευτική νομοθεσία κατά των σεξουαλικών εγκλημάτων, ή όπως αλλιώς θέλετε να το αποκαλείτε. Είναι όμως, τόσο προοδευτική, που είναι σχεδόν παραλυτική».


«Θέλω πραγματικά να αγωνιστώ για τους άνδρες που έχουν πέσει θύματα και κατηγορούνται για βιασμό, όταν δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα», δήλωσε η Άντερσον.


Όπως ανέφερε, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «The Post», η 49χρονη τους τελευταίους τρεις μήνες, έχει επισκεφτεί τον Ασάνζ τέσσερις φορές, στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο, όπου έχει καταφύγει εδώ και τέσσερα χρόνια, για να παρακάμψει τη δίωξη από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν στην Σουηδία. Ο Ασάνζ κατηγορείται ότι έχει βιάσει μία γυναίκα στη Σουηδία, ενώ έχει επιτεθεί σε ακόμη μία, κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.


«Όλοι οι άνθρωποι θεωρούμε ότι οι γυναίκες και τα παιδιά είναι πρώτα απ' όλα, το οποίο είναι σημαντικό φυσικά, αλλά υπάρχουν και πολλοί άνδρες που βρίσκονται σε μία ευάλωτη κατάσταση και είναι ο πολιτικός εκφοβισμός», είπε η ηθοποιός.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM
Σε δημοπρασία το εμβληματικό μοβ παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πολιτισμός / Σε δημοπρασία το παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που φορούσε τη νύχτα των εκλογών του 1960

Το πανωφόρι φορέθηκε από την Κένεντι καθώς συνόδευε τον Τζον Κένεντι στο Χαϊάνις Πορτ τη νύχτα των εκλογών του 1960 και ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της
LIFO NEWSROOM
«Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Πολιτισμός / «Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Σε ελάχιστους καλλιτέχνες είχε εμπιστευθεί τη μουσική και τα τραγούδια του όσο ζούσε και τα ίδια αυστηρά κριτήρια τηρεί ο γιός και κληρονόμος του.
LIFO NEWSROOM