Τα τατουάζ του Ντέιβιντ Μπέκαμ ζωντανεύουν και στέλνουν μήνυμα ενάντια στην παιδική κακοποίηση

Τα τατουάζ του Ντέιβιντ Μπέκαμ ζωντανεύουν και στέλνουν μήνυμα ενάντια στην παιδική κακοποίηση Facebook Twitter
0

Σε μία νέα εκστρατεία της Unicef συμμετέχει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, αυτή τη φορά «δωρίζοντας» το σώμα του ως καμβά πάνω στο οποίο κινούμενα τατουάζ αφηγούνται την ιστορία της κακοποίησης των παιδιών.

 

Σε ένα βίντεο διάρκειας περίπου 60 δευτερολέπτων περιγράφονται ιστορίες βίας μέσα από τα πολλά τατουάζ που έχει στο σώμα του ο Μπέκαμ και που διαδραματίζονται στο σπίτι, το σχολείο, στο διαδίκτυο και στην κοινωνία.

 

«Ήταν σημαντικό για μας να μην κάνουμε πίσω και να εκθέσουμε τις φριχτές εικόνες της πραγματικής βίας που βιώνουν τα παιδιά», δήλωσε ο δημιουργικός διευθυντής της εταιρείας παραγωγής του βίντεο Φιλ Όλμπραμ και πρόσθεσε: «Τα τατουάζ έχουν σχεδιαστεί για να πουν τις ιστορίες αυτές».

 

 

Ο σκηνοθέτης του βίντεο Τζόνας ΜακΓκούιγκιν δήλωσε ότι αυτό διαφέρει από τα υπόλοιπα που χρησιμοποιούν διάσημους για να πουν κάτι καθώς «στο προσκήνιο έρχονται οι ιστορίες αντί της διασημότητας».

 

«Για μένα, το τελικό προϊόν μιλάει από μόνο του. Είναι ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα του πόσο ισχυρές και συναρπαστικές ιστορίες μπορούν να ειπωθούν με έναν μη συμβατικό τρόπο», είπε, σύμφωνα με τον ιστότοπο «The Drum».

Πολιτισμός
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM