Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Όταν διαλύθηκαν οι Beatles έπεσα σε κατάθλιψη και άρχισα το ποτό

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Όταν διαλύθηκαν οι Beatles έπεσα σε κατάθλιψη και άρχισα το ποτό Facebook Twitter
0

Σε κατάθλιψη έπεσε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ μετά την διάλυση των Μπιτλς, το 1970, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να πίνει πολύ και βρέθηκε ένα βήμα πριν εγκαταλείψει τελείως την μουσική.

Μιλώντας για την καριέρα του στην εκπομπή Mastertapes για το Radio 4 του BBC, ο μουσικός αναφέρθηκε και στο πώς δημιούργησε το συγκρότημα Γουίνγκς. «Ήμουν σε κατάθλιψη. Ήταν η διάλυση μιας μακρόχρονης φιλίας. Έτσι άρχισα το ποτό. Στην αρχή ένιωθα σπουδαία, στη συνέχεια όμως όχι και δεν είχα ούτε μία καλή στιγμή... Ήθελα να γυρίσω πίσω στο σημείο μηδέν, έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω τους Γουίνγκς», είπε.

Ο τραγουδοποιός μίλησε και για την κριτική που ασκήθηκε στους Γουίνγκς, συμφωνώντας ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Λίντα, που πέθανε το 1998, πίστευαν ότι το συγκρότημα «δεν ήταν τόσο καλό».

«Ξέραμε ότι η Λίντα δεν ήξερε να παίζει, αλλά έμαθε και κοιτάζοντας πίσω, είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα», δήλωσε.

Ο ΜακΚάρτνεϊ μίλησε και για την σχέση του με τον Τζον Λένον. «Ήταν θαυμάσιο που βρεθήκαμε ξανά μαζί πριν πεθάνει», είπε, ενώ τραγούδησε ένα τραγούδι που έγραψε το 1982 για τον Λένον. «Είναι ιδιωτικές στιγμές και δεν θέλω να τις κάνω γνωστές. Γιατί θα πρέπει οι άνθρωποι να ξέρουν τις σκέψεις μου; Αλλά ένα τραγούδι είναι κατάλληλο για να καταλάβουν. Εδώ σήμερα, λέω στον Τζον “Σ’ αγαπώ”».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Κάνιε Γουέστ για το τραγούδι της Ριάνα «FourFiveSeconds», λέγοντας ότι «αγαπώ τον Κάνιε και εκείνος με αγαπάει. Είναι ένα τέρας. Είναι τρελός και κάνει καταπληκτική δουλειά, με εμπνέει».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM
Σε δημοπρασία το εμβληματικό μοβ παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πολιτισμός / Σε δημοπρασία το παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που φορούσε τη νύχτα των εκλογών του 1960

Το πανωφόρι φορέθηκε από την Κένεντι καθώς συνόδευε τον Τζον Κένεντι στο Χαϊάνις Πορτ τη νύχτα των εκλογών του 1960 και ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της
LIFO NEWSROOM
«Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Πολιτισμός / «Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Σε ελάχιστους καλλιτέχνες είχε εμπιστευθεί τη μουσική και τα τραγούδια του όσο ζούσε και τα ίδια αυστηρά κριτήρια τηρεί ο γιός και κληρονόμος του.
LIFO NEWSROOM