Τριαντάφυλλος: Δεν έχω μόρφωση, γιατί στα 15 έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω

Τριαντάφυλλος: Δεν έχω μόρφωση, γιατί στα 15 έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω Facebook Twitter
0

Για την εμπειρία του στο Survivor, το συμβόλαιο που έκανε, την προσπάθεια να δωροδοκήσει κάποιους συμπαίκτες του αλλά και τα μαλλιά του μίλησε ο Τριαντάφυλλος

Ο γνωστός τραγουδιστής, που αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, έδωσε συνέντευξη στο Love it, όπου μεταξύ άλλων εξήγησε πως πριν μπει στο παιχνίδι είχε κάνει εμφύτευση μαλλιών. «Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου, γιατί έκανα εμφύτευση. Αυτό ήθελε πάνω από 5-6 μήνες για να φυτρώσουν και το είχα έγνοια», είπε. 

Αναφορικά με το συμβόλαιό του, δεν θέλησε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες. «Το τι συμβόλαιο είχα εγώ για να φύγω από τη γυναίκα μου και τον γιο μου, δεν αφορά κανέναν», σημείωσε. 

«Δεν έχω μεγάλη μόρφωση γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω νύχτα για να φέρω χρήματα στη μητέρα μου που ήταν χτυπημένη στο κεφάλι από το δυστύχημα και στην αδερφή μου. Είμαι περήφανος που δεν έχω σπουδάσει. Είμαι ένας άνθρωπος που ό,τι λέω, το λέω μέσα από την ψυχή μου. Πάνω από όλα ότι είμαστε άνθρωποι. Δεν παίζει ρόλο ούτε η μόρφωση, ούτε τα χρήματα, ούτε ποιος είσαι, ούτε αν έχεις δόξα. Αν μου δινόταν η ευκαιρία ξανά, δεν θα πήγαινα να μάθω ούτε γράμματα, ούτε να μορφωθώ», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Τέλος, σχολίασε επίσης την διαμάχη που προέκυψε για την φερόμενη προσπάθειά του να δωροδοκήσει κάποιους συμπαίκτες.

«Είχαμε κερδίσει ένα έπαθλο και ήμουν πολύ χαρούμενος. Τους είπα πως όταν βγούμε από εδώ, θα ήθελα να τους κάνω ένα δώρο. Τότε, ο Ασημακόπουλος μου είπε ότι του αρέσουν τα δώρα και του είπα "ΟΚ, ρε φίλε, μέχρι 2.000 ευρώ". Μου έχει πει πράγματα τρελά ο Ασημακόπουλος και δεν πρόκειται να τα πω ποτέ», απάντησε. 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

TV & Media / The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

Γιατί τόσα χρόνια μετά, εξακολουθούμε να θεωρούμε μια ελαφρώς γλυκανάλατη, παλιομοδίτικη κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων ως σημείο αναφοράς του τι θα μπορούσε να γίνει;
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ