Τρείς γνωστοί δημοσιογράφοι αποχώρησαν από το MEGA

Τρείς γνωστοί δημοσιογράφοι αποχώρησαν από το MEGA Facebook Twitter
2

Τρεις γνωστοί δημοσιογράφοι του Mega αρνήθηκαν τις νέες μειώσεις μισθού που επέβαλε η διοίκηση του σταθμού και αποχώρησαν από το κανάλι της Μεσογείων.

Πληροφορίες που δημοσιεύει το aixmi.gr, το οποίο ανήκει στον πρώην διευθυντή ενημέρωσης του ΜΕΓΚΑ κ. Παναγιωτόπουλο,  αναφέρουν ότι αποχώρησαν παίρνοντας την αποζημίωση τους,  ο Στρατής Αγγελής που έκανε τα διεθνή θέματα και είχε μακρά εμπειρία και αποστολές  σε πολεμικά μέτωπα, η Κωνσταντίνα Καζαντζή που κάλυπτε το πειραϊκό και ναυτιλιακό ρεπορτάζ και ο Στέλιος Παπαπέτρου υπεύθυνος για το ασφαλιστικό και εργατικό ρεπορτάζ, πολύ έμπειρος και αυτός όπως και οι δύο προηγούμενοι συνάδελφοι του.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΣΕΙΡΑ

TV & Media / Η υπόθεση Έπσταϊν γίνεται σειρά με τη Λόρα Ντερν σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η σειρά καταγράφει την έρευνα που αποκάλυψε τη συμφωνία που είχε συνάψει ο Έπσταϊν το 2008 με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, επιτρέποντάς του να αποφύγει βαρύτερες κατηγορίες
THE LIFO TEAM
Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

TV & Media / Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

Το βρετανικό περιοδικό The Face ανακοίνωσε ότι σταματά ξανά τη λειτουργία του, επτά χρόνια μετά το relaunch του το 2019. Το τεύχος για την άνοιξη του  2026 θα είναι το τελευταίο, κλείνοντας ένα ακόμη κεφάλαιο για έναν τίτλο που σημάδεψε τη βρετανική style και youth culture.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια