Τηλεθέαση: Πρωτιά για το Κόκκινο Ποτάμι απέναντι σε Voice και Final Four

Τηλεθέαση: Πρωτιά για το Κόκκινο Ποτάμι απέναντι σε Voice και Final Four Facebook Twitter
0

Το νέο σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη, «Το Κόκκινο Ποτάμι», εκτίναξε το βράδυ της Κυριακής τα ποσοστά τηλεθέασης του Open Beyond, που έκλεψε την πρωτιά από το Voice και το The Final Four στην prime time ζώνη.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή που το "The Voice" του ΣΚΑΪ αντιμετώπισε σκληρό ανταγωνισμό από ελληνική σειρά ενώ ακόμα χαμηλότερα ήταν τα ποσοστά του The Final Four που έκανε τη δική του πρεμιέρα στον ΑΝΤ1. 

Η τηλεθέαση αναλυτικά
Γενικό
TO KOKKINO POTAMI 29,8%
THE VOICE 25% (από 21:00 έως 22:45 – 20,7% )
THE FINAL FOUR 11,6% (από 21:00 έως 22:45 – 9,2% )

 

Δυναμικό
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ 31,6%
THE VOICE 24,4% (από 21:00 έως 22:45 – 17,1% )
THE FINAL FOUR 12,3% (από 21:00 έως 22:45 – 10,1% )

Το κανάλι Open Beyond, που καταγράφει μονοψήφια ποσοστά σε καθημερινή βάση, είδε την τηλεθέασή του να εκτοξεύεται ακόμα και στο 35,6%, με το ριάλιτι μουσικής στον ΣΚΑΪ να «αντέχει» και το The Final Four να έρχεται τρίτο, με σχεδόν τα μισά ποσοστά από το The Voice. 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM