Συλλαλητήριο στην τηλεόραση - Τι θα δείξει η ΕΡΤ και τα άλλα κανάλια

Συλλαλητήριο στην τηλεόραση - Τι θα δείξει η ΕΡΤ και τα άλλα κανάλια Facebook Twitter
2

Σε μικρή τροποποίηση του κυριακάτικου προγράμματος της προχώρησε, την τελευταία στιγμή, η ΕΡΤ 2 , ενόψει του προγραμματισμένου συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα, όπου χιλιάδες κόσμου αναμένεται να διαδηλώσουν κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια.

Συγκεκριμένα, από τις 2 έως και τις 4 το μεσημέρι της Κυριακής, ο Πάνος Χαρίτος θα παρουσιάσει μία έκτακτη, ενημερωτική εκπομπή με διάφορους καλεσμένους, όπως δήλωσε στο LIFO.gr o διευθυντής του γραφείου τύπου της ΕΡΤ, Παναγιώτης Τσολιάς.

«Η ΕΡΤ πάντα καλύπτει τα μεγάλα γεγονότα, όπως τα πολιτικά συλλαλητήρια», πρόσθεσε.

Άλλη πηγή από την ΕΡΤ ωστόσο, διευκρίνισε στο LIFO.gr πως η εκπομπή δεν θα «αναμεταδώσει ακριβώς» το συλλαλητήριο αλλά θα εστιάσει σε συζήτηση με τους καλεσμένους, για το Σκοπιανό.

Για την ώρα πάντως δεν έχει ενημερωθεί επισήμως το πρόγραμμα και όσοι μπαίνουν στην ιστοσελίδα του κρατικού καναλιού διαβάζουν πως στις 2 θα προβληθεί σε επανάληψη ο «Ρομπέν των Δασών: Περιπέτειες στο Σέργουντ».

 

Συλλαλητήριο στην τηλεόραση - Τι θα δείξει η ΕΡΤ και τα άλλα κανάλια Facebook Twitter
Λιγότερο από δύο ημέρες πριν το συλλαλητήριο, το πρόγραμμα της ΕΡΤ2 παραμένει απαράλλαχτο στην επίσημη ιστοσελίδα

Η ΕΡΤ είχε δεχθεί σφοδρή κριτική, πριν δύο εβδομάδες, για την αρχική αναφορά της σε «συμμετοχή δεκάδων πολιτών» στη μαζική συγκέντρωση της συμπρωτεύουσας.

Το δημόσιο κανάλι έκανε τότε λόγο για «ανθρώπινο λάθος», υποστηρίζοντας πως έδωσε στο συλλαλητήριο περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο από τα ιδιωτικά κανάλια.

Ποια ιδιωτικά κανάλια θα καλύψουν το συλλαλητήριο

Τα ιδιωτικά κανάλια που έψεγε η ΕΡΤ, έχουν εδώ και ημέρες αποφασίσει την κάλυψη (ή μη) του συλλαλητηρίου. 

 

Το Star σκοπεύει να τροποποιήσει το πρόγραμμά του και να καλύψει το συλλαλητήριο, τόσο με ζωντανές συνδέσεις εκτός δελτίων, όσο και με αναλύσεις στα δελτία εκείνης της ημέρας, είπε στο LIFO.gr ο διευθυντής σύνταξης Ειδήσεων του καναλιού, Βασίλης Πελέκης.

Παρόμοιος είναι και ο προγραμματισμός στον ΣΚΑΪ που, έχει επιστρατεύσει αρκετά από τα μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφικής του ομάδας για να βρίσκονται επί ποδός για σχολιασμό στο στούντιο, την Κυριακή.

Ο Αντ1 δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι θα κάνει και κατά πόσο θα τροποποιήσει τελικά το πρόγραμμα του.

Το Βεργίνα TV, ήταν το μόνο κανάλι που κάλυψε χωρίς διακοπή το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη και αυτό ακριβώς σκοπεύει να κάνει και στην Αθήνα.

Πολυκάμερο βαν του καναλιού θα βρίσκεται στο κέντρο από την έναρξη των προ-συγκεντρώσεων έως και το τέλος του συλλαλητηρίου, στέλνοντας την εικόνα (και) μέσω του δορυφόρου Hellas Sat, διαβεβαιώνουν μιλώντας στο LIFO.gr οι υπεύθυνοι του καναλιού.

TV & Media
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

Λίγες μέρες πριν από το οριστικό φινάλε του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ συνεχίζει το πιο απρόβλεπτο τηλεοπτικό του αντίο, μετά το φιλί του με τον Τζίμι Φάλον και την επανένωση των μεγάλων παρουσιαστών του late night.
THE LIFO TEAM
Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

TV & Media / Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

Το «Andromeda» συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα τραγούδια που κινούνται καλά στα στοιχήματα, με πολλούς να θεωρούν ότι οι LELEK έχουν καταφέρει να συνδυάσουν με επιτυχία την παράδοση με έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό ήχο
THE LIFO TEAM
Οι παρουσιαστές του late night μαζεύτηκαν γύρω από τον Στίβεν Κόλμπερτ πριν σβήσει το Late Show

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ, ο Τζίμι Φάλον, ο Τζον Όλιβερ και ο Σεθ Μάιερς βρέθηκαν στο πλατό του Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν από το τελευταίο Late Show

Λίγο πριν πέσει η αυλαία για το Late Show, το Strike Force Five ξαναβρέθηκε στο πλατό και μετέτρεψε το αντίο του Κόλμπερτ σε σχόλιο για την κρίση του late night, το YouTube, τα τηλεοπτικά δίκτυα και τον πιο εμμονικό τηλεθεατή τους: τον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM