The Summer Issue + Αθήνα 2004, 20 χρόνια μετά: Κυκλοφόρησε το νέο διπλό συλλεκτικό τεύχος της LiFO

The Summer Issue + Αθήνα 2004, 20 χρόνια μετά: Κυκλοφόρησε το νέο διπλό συλλεκτικό τεύχος της LiFO Facebook Twitter
Η έντυπη LiFO θα βρίσκεται ξανά μαζί σας, σε όλα τα σημεία διανομής, τον Σεπτέμβριο.
0

Η LiFO υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με δύο μεγάλα συλλεκτικά τεύχη που διατίθεται από σήμερα δωρεάν σε όλα τα σημεία διανομής και μέσω του LiFO shop.

Το καθιερωμένο Summer Issue 144 σελίδων περιλαμβάνει και φέτος μια καλοκαιρινή φωτογράφιση με 18 φρέσκα, ταλαντούχα πρόσωπα, στην πισίνα του ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens.

Διαβάστε επίσης άρθρα για τα σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού σε Αθήνα, νησιά και εξωτερικό, έναν οδηγό με όλα τα βιβλία του καλοκαιριού, συνεντεύξεις με τη Στεφανία Γουλιώτη και την Έβελυν Ασουάντ, ένα αφιέρωμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα καλοκαιρινά θέματα.

Μαζί με το νέο τεύχος της LiFO, θα βρείτε και ένα special issue 148 σελίδων, σε επιμέλεια και καλλιτεχνική διεύθυνση του Δημήτρη Παπαϊωάννου, με κείμενα του ίδιου, με το οποίο ο διεθνής καλλιτέχνης γιορτάζει τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Ημερολογιακές καταγραφές, αδημοσίευτες φωτογραφίες και υλικό που βλέπουμε για πρώτη φορά κάνουν αυτό το τεύχος ένα ξεχωριστό εκδοτικό κόσμημα που αξίζει μια θέση στη βιβλιοθήκη σας.

Η έντυπη LiFO θα βρίσκεται ξανά μαζί σας, σε όλα τα σημεία διανομής, τον Σεπτέμβριο.

Μέχρι τότε και καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, το LIFO.gr θα ανανεώνεται καθημερινά με πρωτογενή ύλη, ενδιαφέροντα άρθρα, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις και, βέβαια, όλη τη διεθνή και εγχώρια ειδησεογραφία.

Καλό καλοκαίρι!

To Summer Issue της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

To συλλεκτικό τεύχος Δημήτρης Παπαϊωάννου / Birthplace 20 χρόνια δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τον Πάπα στον MrBeast: η λίστα του TIME για όσους κρατούν σήμερα το βλέμμα του κόσμου

Διεθνή / Από τον Πάπα στον MrBeast: η λίστα του TIME για όσους κρατούν σήμερα το βλέμμα του κόσμου

Η φετινή λίστα του TIME με τα 100 πιο επιδραστικά πρόσωπα βάζει μαζί ηγέτες, σταρ, creators και πρόσωπα της τεχνητής νοημοσύνης. Και δείχνει ότι η επιρροή σήμερα δεν ανήκει σε έναν μόνο κόσμο, αλλά εκεί όπου συναντιούνται η εξουσία, η εικόνα και η δημόσια προσοχή.
THE LIFO TEAM
METAL GEAR SOLID SONY ΤΑΙΝΙΑ

TV & Media / Metal Gear Solid: Η Sony ετοιμάζει ταινία με το βιντεοπαιχνίδι - Ποιοι θα τη σκηνοθετήσουν

«Ως μακροχρόνιοι θαυμαστές του παιχνιδιού, είμαστε ενθουσιασμένοι και νιώθουμε τιμή που θα φέρουμε στη ζωή τους εμβληματικούς χαρακτήρες και τον αξέχαστο κόσμο του Hideo Kojima», δήλωσαν οι δύο σκηνοθέτες
THE LIFO TEAM
Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM
WARNER BROS PARAMOUNT SKYDANCE

TV & Media / Η Paramount Skydance εξασφαλίζει $24 δισ. από κεφάλαια της Μέσης Ανατολής για τη συμφωνία με τη Warner Bros

Το υπέρογκο ποσό μειώνει παράλληλα τη συνεισφορά που θα χρειαστεί να καταβάλει ο Λάρι Έλισον, ενώ η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών αναμένει την έγκριση ρυθμιστικών αρχών και ειδική ψηφοφορία μετόχων
THE LIFO TEAM
Η Jessica Lange γύρισε στο American Horror Story και το Murder House πλανάται ξανά από πάνω της

TV & Media / Η Τζέσικα Λανγκ γύρισε στο American Horror Story και το Murder House πλανάται ξανά από πάνω της

Η θρυλική ηθοποιός επιστρέφει επίσημα στο American Horror Story για τη 13η σεζόν, με την παραγωγή να δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες από το γύρισμα και να επιβεβαιώνει ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.
THE LIFO TEAM
ΑΡΗΣ ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟΣ

TV & Media / Άρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά αυτή τη στιγμή»

Ο μουσικός σχεδόν ένα χρόνο μετά το ατύχημα που του στοίχισε δύο δάχτυλα μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» για τους λόγους που απέσυρε τις κατηγορίες εναντίον του ατόμου που του έδωσε την κροτίδα αλλά και για την οικονομική του κατάσταση
THE LIFO TEAM