Ο ΣΚΑΪ αγόρασε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Μέντα και Pepper

Τα κτίρια του ΣΚΑΙ Facebook Twitter
0

Ανακοίνωση σχετικά με την απόκτηση των ραδιοφωνικών σταθμών Μέντα 88 και Pepper 96,6 εξέδωσε ο όμιλος ΣΚΑΪ.

Πλέον, τα δύο ραδιόφωνα θα βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» του ομίλου, ο οποίος έχει τον ενημερωτικό ΣΚΑΪ 100,3, τον αθλητικό bwinΣπορ FM 94,6, αλλά και τη συχνότητα 104 FM.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Ο Όμιλος ΣΚΑΪ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Μέντα 88και του Pepper 96,6 - δύο ραδιοφωνικών σταθμών που έχουν διαμορφώσει τον δικό τους, ιδιαίτερα αγαπητό χαρακτήρα στην μπάντα των FM, αποτελώντας σταθερή επιλογή χιλιάδων πιστών ακροατών.

Με όραμα και στρατηγική προσήλωση στο μέλλον, ο Μέντα 88 και ο Pepper 96,6 θα συνεχίσουν κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου ΣΚΑΪ να είναι σημεία αναφοράς, με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική. 

Ο μεν Μέντα 88 στο έντεχνο, mainstream και λαϊκό ελληνικό τραγούδι, ο δε Pepper 96,6 στις πιο σύγχρονες, εναλλακτικές μουσικές διαδρομές, χτίζοντας το πιο επιδραστικό urban ραδιόφωνο. 

Στον Όμιλο ΣΚΑΪ ανήκουν ήδη ο ΣΚΑΪ 100,3, σταθερά πρώτος στην κατάταξη όλων των ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς και ο πιο επιτυχημένος αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός bwinΣπορ FM 94,6, ενώ πρόσφατα αποκτήθηκε και η συχνότητα 104 FM.

Με την απόκτηση των Μέντα 88 και Pepper 96,6 ο Όμιλος ΣΚΑΪ φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα ραδιοφωνικά κοινά και να ισχυροποιήσει περαιτέρω τη θέση του στον τομέα του ραδιοφώνου.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έλεος» και στο βάθος να παίζει Βαβάτσικος

Οπτική Γωνία / «Έλεος» και στο βάθος να παίζει Βαβάτσικος

Κάπως σαν σουρεαλιστικό όνειρο, η τηλεοπτική συνάντηση του Ψινάκη, της Πάνια και του Λοβέρδου άθελά της φλυάρησε για αμαρτήματα εικοσαετίας – στην τηλεόραση, το lifestyle, την πολιτική, τη δημόσια σφαίρα.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ