Ο ΣΚΑΪ αγόρασε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Μέντα και Pepper

Τα κτίρια του ΣΚΑΙ Facebook Twitter
0

Ανακοίνωση σχετικά με την απόκτηση των ραδιοφωνικών σταθμών Μέντα 88 και Pepper 96,6 εξέδωσε ο όμιλος ΣΚΑΪ.

Πλέον, τα δύο ραδιόφωνα θα βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» του ομίλου, ο οποίος έχει τον ενημερωτικό ΣΚΑΪ 100,3, τον αθλητικό bwinΣπορ FM 94,6, αλλά και τη συχνότητα 104 FM.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Ο Όμιλος ΣΚΑΪ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Μέντα 88και του Pepper 96,6 - δύο ραδιοφωνικών σταθμών που έχουν διαμορφώσει τον δικό τους, ιδιαίτερα αγαπητό χαρακτήρα στην μπάντα των FM, αποτελώντας σταθερή επιλογή χιλιάδων πιστών ακροατών.

Με όραμα και στρατηγική προσήλωση στο μέλλον, ο Μέντα 88 και ο Pepper 96,6 θα συνεχίσουν κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου ΣΚΑΪ να είναι σημεία αναφοράς, με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική. 

Ο μεν Μέντα 88 στο έντεχνο, mainstream και λαϊκό ελληνικό τραγούδι, ο δε Pepper 96,6 στις πιο σύγχρονες, εναλλακτικές μουσικές διαδρομές, χτίζοντας το πιο επιδραστικό urban ραδιόφωνο. 

Στον Όμιλο ΣΚΑΪ ανήκουν ήδη ο ΣΚΑΪ 100,3, σταθερά πρώτος στην κατάταξη όλων των ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς και ο πιο επιτυχημένος αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός bwinΣπορ FM 94,6, ενώ πρόσφατα αποκτήθηκε και η συχνότητα 104 FM.

Με την απόκτηση των Μέντα 88 και Pepper 96,6 ο Όμιλος ΣΚΑΪ φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα ραδιοφωνικά κοινά και να ισχυροποιήσει περαιτέρω τη θέση του στον τομέα του ραδιοφώνου.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2026: Φαβορί για τη νίκη στον εθνικό τελικό ο Akylas - Σαρώνει στα στοιχήματα

TV & Media / Eurovision 2026: Φαβορί για τη νίκη στον εθνικό τελικό ο Akylas - Σαρώνει στα στοιχήματα

Η εκρηκτική πορεία του «Ferto» σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει αγγίξει τις 1.400.000 προβολές στο YouTube, αποτυπώνεται πλέον ξεκάθαρα και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών
THE LIFO TEAM
«Αυτό που είπε είναι σαχλαμάρα»: Το σχόλιο του Μίλτου Πασχαλίδη για τις δηλώσεις Καρυστιανού περί άμβλωσης

TV & Media / «Αυτό που είπε είναι σαχλαμάρα»: Το σχόλιο του Μίλτου Πασχαλίδη για τις δηλώσεις Καρυστιανού περί άμβλωσης

«Της είχε και έχει συμπάθεια όλος ο κόσμος γιατί έχασε το παιδί της και θέλουμε να δικαιωθεί με κάθε τρόπο ο αγώνας της. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνούμε και με ό,τι λέει» εξήγησε ο γνωστός τραγουδοποιός
THE LIFO TEAM
ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

TV & Media / Καβγάς Παγώνη - Καλλιακμάνη για την κακοκαιρία: «Εσύ μπορείς να φτιάξεις το σπίτι αν καεί;»

«Όταν το κράτος δεν αποζημιώνει σεισμόπληκτους και πυρόπληκτους, είναι λογικό να θέλουν να σώσουν τα σπίτια τους» ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης από την πλευρά του
THE LIFO TEAM