Στο Star ο Χατζηνικολάου

Στο Star ο Χατζηνικολάου Facebook Twitter
7

Με το Star συμφώνησε ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού, αναλαμβάνει εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή και το ρόλο του σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η ανακοίνωση του καναλιού:

"Στα πλαίσια της στρατηγικής του STAR CHANNEL για ενίσχυση του Ενημερωτικού του τομέα με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των τηλεθεατών του, ολοκλήρωσε συμφωνία συνεργασίας με την ΕΝΙΚΟΣ Α.Ε και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η συμφωνία περιλαμβάνει παροχή δημοσιογραφικών υπηρεσιών από την Ενικός Α.Ε προς το STAR CHANNEL στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και επιμέλεια και παρουσίαση μίας εβδομαδιαίας εκπομπής από τον Νίκο Χατζηνικολάου".

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Άντε βρε, αυτό είναι το πρώτο σκαλί για να γίνει μετά διευθυντής ενημέρωσης στην ΕΡΤ.Και ο Αιμίλιος Λιάτσος από το πρωτοποριακό δελτίο ειδήσεων του ΣΤΑΡ ξεκίνησε για να καταλήξει να διοικεί το ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής.