ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια: Η δόνηση «έπιασε στον αέρα» τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια: Η δόνηση «έπιασε στον αέρα» τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ Facebook Twitter
0

Ιδιαίτερα αισθητός έγινε ο σεισμός των 5,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (09/09), στον θαλάσσιο χώρο ανοιχτά από τα Νέα Στύρα Ευβοίας, καθώς η δόνηση μεταδόθηκε ζωντανά στον “αέρα” της ΕΡΤ.

Ο σεισμός, που καταγράφηκε στις 00:27, έγινε αντιληπτός σε πολλές περιοχές της Αττικής – από τα βόρεια προάστια και το κέντρο της Αθήνας μέχρι τα νότια και την Ανάβυσσο. Την ίδια στιγμή, ξεκινούσε η εκπομπή Off The Record στο ERTnews, με τους παρουσιαστές Άγγελο Μόσχοβα, Λίδα Μπόλα και Βαγγέλη Παπαδημητρίου, καθώς και τον καλεσμένο τους, δημοσιογράφο Απόστολο Μαγγηριάδη.

Κατά τη διάρκεια της εισαγωγής, οι δημοσιογράφοι αντιλήφθηκαν το τρέμουλο των καμερών και των φώτων, ενώ ακούστηκε και έντονο βουητό. «Είναι σε εξέλιξη ένας σεισμός και συνεχίζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου, με τους υπόλοιπους να επιβεβαιώνουν τη μεγάλη διάρκεια της δόνησης. 

 
TV & Media
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το “Heated Rivalry” στο SNL: ο Connor Storrie παρουσιάζει αύριο το Saturday Night Live

TV & Media / Από το «Heated Rivalry» στο SNL: ο Connor Storrie παρουσιάζει αύριο το Saturday Night Live

Ο Connor Storrie του “Heated Rivalry” παρουσιάζει για πρώτη φορά το Saturday Night Live στις 28 Φεβρουαρίου. Σε νέο promo της εκπομπής μπαίνει σε κωμική «μονομαχία προφορών» με τον James Austin Johnson, ενώ μουσικοί καλεσμένοι θα είναι οι Mumford & Sons.
THE LIFO TEAM
Aναγνωσιμότητες Focus-Bari 2026: Σταθερά πρώτη και φέτος η LiFO

TV & Media / Aναγνωσιμότητες Focus-Bari 2026: Σταθερά πρώτη και φέτος η LiFO

Για ακόμη μία χρονιά επιβεβαίωσε τη θέση της ως το κορυφαίο εβδομαδιαίο έντυπο σε όλη τη χώρα, παραμένοντας ταυτόχρονα στις υψηλότερες θέσεις προτίμησης των νεανικών κοινών που καθορίζουν τις τάσεις της εποχής.
THE LIFO TEAM