Το περιοδικό Rolling Stone προσφέρει σε «ηγέτες σκέψης» την ευκαιρία να γράψουν στην ιστοσελίδα του, αρκεί να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 2.000 δολάρια για να «διαμορφώσουν το μέλλον της κουλτούρας».

 

Το περιοδικό προσέγγισε τα δυνάμει μέλη του νέου «συμβουλίου κουλτούρας» του μέσω email, λέγοντάς τους ότι έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν σε μία «κοινότητα μόνο για προσκεκλημένους πρωτοπόρους, ανθρώπους που ασκούν επιρροή και ξεκινούν τάσεις».

 

Σύμφωνα με τα email που επικαλείται ο Guardian, όσοι περάσουν μια διαδικασία αξιολόγησης- και πληρώσουν ετήσια συνδρομή 1.500 δολαρίων και 500 δολάρια προκαταβολή- θα «έχουν την ευκαιρία να δημοσιεύσουν πρωτότυπο περιεχόμενο στην ιστοσελίδα του Rolling Stone». Με αυτό τον τρόπο «επιτρέπει στα μέλη να τοποθετηθούν ως ηγέτες σκέψης και να μοιραστούν τις ειδικές γνώσεις τους».

 

Το μήνυμα αυτό «στέλνει» και η ιστοσελίδα του «συμβουλίου κουλτούρας» του περιοδικού, το οποίο αναφέρει σε επίδοξα μέλη ότι το να δημοσιευθούν κείμενά τους σε «ένα από τα πιο γνωστά Μέσα του θεάματος στον κόσμο σας διακρίνει ως οραματιστή, ηγέτη και τολμηρή φωνή στη βιομηχανία μας».

 

Η δημοσίευση δεν είναι εγγυημένη και τα πιθανά κείμενα σε πρώτο πρόσωπο θα αξιολογηθούν από τον εταίρο του περιοδικού, την The Community Company. Κείμενα που έχουν ήδη δημοσιευθεί στο πλαίσιο του σχεδίου περιλαμβάνουν θετικές προβλέψεις για το μέλλον της βιομηχανίας της κάνναβης, από στέλεχος δημοσίων σχέσεων που εκπροσωπεί παραγωγό κάνναβης, όπως και ένα που εγκωμιάζει την κοινωνική φύση του στοιχηματισμού στον αθλητισμό, από ιδρυτή σχετικής διαδικτυακής κοινότητας, σύμφωνα με τον Guardian.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr