Ράδιο Αρβύλα: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τον σταθμό

Ράδιο Αρβύλα: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο Facebook Twitter
0

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί οριστικά παρελθόν από το Ράδιο Αρβύλα, το Βινύλιο και τον ΑΝΤ1, μετά τις καταγγελίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας για revenge porn σε βάρος πρώην συντρόφου του. 

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε live στην έναρξη της εκπομπής πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν πρόκειται να επανέλθει στην εκπομπή, εκφράζοντας τον θυμό του για την στάση του πρώην, πλέον, συμπαρουσιαστή τους. 

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ»,  η οποία  είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.»

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε μετά την επιστροφή από τις διαφημίσεις πως το «Βινύλιο» της Παρασκευής δεν θα μεταδοθεί, καθώς ήταν προγραμματισμένο ένα πάρτι αλλά κανείς δεν έχει διάθεση για πάρτι μετά από όσα μεσολάβησαν. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

TV & Media / The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

Γιατί τόσα χρόνια μετά, εξακολουθούμε να θεωρούμε μια ελαφρώς γλυκανάλατη, παλιομοδίτικη κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων ως σημείο αναφοράς του τι θα μπορούσε να γίνει;
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ