Πέθανε ο Art Director, Δημήτρης Φωτόπουλος

Πέθανε ο Art Director, Δημήτρης Φωτόπουλος Facebook Twitter
0

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του Art Director, Δημήτρη Φωτόπουλου.

Όπως έγινε γνωστό, ο Art Director της Εφημερίδας των Συντακτών πέθανε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου αιφνιδιαστικά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας.

Είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο, όμως η καρδιά του δεν άντεξε και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Ήταν από τους πιο γνωστούς Art Director και είχε εργαστεί σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά, μεταξύ των οποίων o«Ελεύθερος Τύπος», η «Νέα Σελίδα», ο «Επενδυτής». Από το περσινό καλοκαίρι, εργαζόταν στην Εφημερίδα των Συντακτών.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

TV & Media / Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της, Τεντ Τέρνερ, με ένα προσωπικό κείμενο για τον άνδρα που μπήκε στη ζωή της σαν «πειρατής», τη φρόντισε, τη χρειάστηκε και της έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο ιδρυτής του CNN πέθανε στα 87 του, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια κληρονομιά στα media, τη φιλανθρωπία και την περιβαλλοντική δράση.
THE LIFO TEAM
EUROVISION 2026 AKYLAS Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

TV & Media / Eurovision 2026: Το «video game» του Akyla επί σκηνής – Νέες αποκαλύψεις για την εμφάνισή του

Η σημερινή πρόβα αναμένεται να δώσει μια ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και για το κατά πόσο θα επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που τον συνοδεύουν
THE LIFO TEAM
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

TV & Media / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του KYLIE, της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ, που έρχεται στις 20 Μαΐου με σπάνιο αρχειακό υλικό, προσωπικές εξομολογήσεις και μαρτυρίες από τη Ντάνι Μινόγκ, τον Τζέισον Ντόνοβαν, τον Πιτ Γουότερμαν και τον Νικ Κέιβ.
THE LIFO TEAM