Περιμένοντας το Downton Abbey

Περιμένοντας το Downton Abbey Facebook Twitter
0


Ο επόμενος κύκλος του Downton Abbey, που θα είναι ο πέμπτος, ξεκινάει στις ΗΠΑ στις 4 Ιανουαρίου 2015 και στην Αγγλία κάποτε μέσα στο Φθινόπωρο, οι συντελεστές δεν έχουν πει πότε ακριβώς, ίσως επειδή η Αμερική περνάει καθυστερημένα τον δικό της πυρετό και οι θεατές αυξήθηκαν κατά 14%.

Οι παραγωγοί της σειράς παραβρέθηκαν σε εκδήλωση της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης για να συζητήσουν το μέλλον της σειράς, δίνοντας μερικά στοιχεία για την επόμενη σεζόν.

Στην πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου λοιπόν θα δούμε τους ήρωες της σειράς έξι μήνες μετά από εκεί που τους αφήσαμε, και τα δύο παιδιά της σειράς, ο γιος της Lady Mary και η κόρη του Tom Branson πλέον θα αποκτήσουν τους δικούς τους ρόλους και τη δική τους φωνή. Το instagram της σειράς αποκάλυψε τους νέους νεαρότατους ηθοποιούς που θα εμπλουτίσουν την πλοκή:

Περιμένοντας το Downton Abbey Facebook Twitter

Περιμένοντας το Downton Abbey Facebook Twitter

Η Lady Mary πλέον θα είναι πια ο εαυτός της, έχοντας αφήσει πίσω της την περίοδο πένθους, θα είναι έτοιμη για νέες αγάπες και ξανά σε αντιπαράθεση με την αδελφή της, Edith, η οποία θα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες. Μάλιστα λέγεται ότι οι δύο αδερφές θα έχουν πιο εχθρικές σχέσεις από ποτέ.

Τα νέα της «κάτω» κοινωνίας είναι ότι η Anna και ο Mr Bates θα αρχίσουν να εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν παιδιά, αλλά τα ερωτήματα παραμένουν: είναι ο Mr Bates δολοφόνος;

Το πιο συναρπαστικό νέο όμως είναι ότι μια από τις πολύ αγαπημένες ηθοποιούς της σειράς, η Maggie Smith, θα αποκτήσει μεγαλύτερο ρόλο. Ο παραγωγός Gareth Smith δήλωσε στο TVLine ότι ο ρόλος της πολυδύναμης γιαγιάς και Countess of Grantham, για τον οποίο έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα, φέτος θα είναι «μεγαλύτερος από το συνηθισμένο», χωρίς να έχει αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες.

Στην Ελλάδα το Downton Abbey προβάλλεται από το OTE TV.

Δείτε το αινιγματικό μίνι τρέιλερ της 5ης σεζόν παρακάτω:

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ