Παντελής Τουτουντζής: «Τα παιδιά μου μεγαλώνουν χωρίς κανένα ψέμα, με δύο μπαμπάδες, σημασία έχει η αγάπη»

Παντελής Τουτουντζής: «Τα παιδιά μου μεγαλώνουν χωρίς κανένα ψέμα, σημασία έχει η αγάπη» Facebook Twitter
0

Ο Παντελής Τουτουντζής βρέθηκε καλεσμένος στην Super Κατερίνα και μίλησε δημόσια για την οικογένειά του με τον σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, το bullying που αντιμετώπισε σε παιδική ηλικία στην Κρήτη αλλά και την σχέση του με τους γονείς του. 

Ο γνωστός make up artist είπε ότι πέρασε «άρα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. «Για ένα παιδί που γεννιέται με μεγάλες ανάγκες, με τη ζωγραφική, με την τέχνη που είναι λίγο πιο ευαίσθητη η φύση του. Και βγαίνει στη ζωή με ένα τεράστιο χαμόγελο και αντί για αγάπη παίρνει μόνο βία - λεκτική, bullying, δαχτυλοδειχτούμενο. » Ερωτηθείς, απάντησε πως ο λόγος για το bullying ήταν ότι από μικρός είχε συνειδητοποιήσει πως ήταν ομοφυλόφιλος. 

Όσο για τους συμμαθητές του στο σχολείο, είπε χαρακτηριστικά: «Είχα αγοραφοβία δεν μπορούσα να πάω στο σχολείο. Πήγαινα ξέροντας ότι κάθε μέρα θα αντιμετωπίσω ένα καινούριο πρόβλημα. Μου είχε αφήσει και ένα τραύμα αυτό και φαντάσου ότι για ένα μεγάλο διάστημα - θέλω να το πω αυτό για την μητέρα μου, γιατί της αξίζει ένα μπράβο, είχαμε συνεννοηθεί και με περίμενε έξω από την πόρτα του σχολείου για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω όλο αυτό, να την αισθάνομαι κοντά μου».

Οι γονείς σου το αποδέχτηκαν από πολύ μικρή ηλικία;

«Ναι. Έχω έναν μεγαλύτερο αδελφό, και μου λέει «θα κάτσουμε να φάμε όλοι μαζί, όπως τρώμε κάθε Κυριακή και θα τους πούμε ότι αυτό είσαι» και μου 'λεγε, γιατί τότε ήμασταν μικρά παιδάκια, «αν δεν θέλουν θα σε πάρω και θα πάμε να μείνουμε στη γιαγιά». Πολύ μικρός ήμουν. Με τον αδερφό μου μαζί που είναι μεγαλύτερος τέσσερα χρόνια».

Ο ίδιος μίλησε και για την απόφαση του να κάνει παιδιά με τον σύζυγό του . 

«Το δουλέψαμε πάρα πολύ. Είμαστε 15 χρόνια με τον σύντροφο μου. Ήταν ανάγκη μας από τον τρίτο, τέταρτο χρόνο. Θέλαμε να το κάνουμε με πολλή ουσία όλο αυτό, γιατί παιδί κάνεις μόνο όταν έχεις ανάγκη να δώσεις αγάπη. Ούτε να αποδείξεις τίποτα, ούτε να κάνεις τίποτα άλλο. Και δεν το υποψιάζεται πόση αγάπη, με το που γεννιέται το παιδί λες, «υπάρχει τόσος χώρος στην καρδιά μου ακόμα, που δε θα τον έκανα τίποτα;», είναι μαγικό». 

«Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ουσιαστικά κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, αυτό που λίγο έχει άλλαξει και μπορεί να είναι και άβολο μερικές φορές, είναι ότι μερικοί άνθρωποι μας πλησιάζουν πιο πολύ για το θεωρούν λίγο μοντέρνο. Που αυτό είναι το ίδιο άκυρο, με το να σου γυρνούν την πλάτη». 

Αριάδνη είναι δύο και ο Αχιλλέας τεσσάρων. 

Κανένα ψέμα στα παιδιά

«Από την ηλικία «μηδέν», έχω μια καταπληκτική ψυχίατρο που ασχολείται με το θέμα, μεγαλώσαν χωρίς κανένα ψέμα, καμία υποκρισία. Με τις γιαγιάδες, τους παππούδες. «Υπάρχουν οικογένειες», είπαμε, «που υπάρχουν 2 μαμάδες, 2 μπαμπάδες, οικογένειες που μπορεί να είναι μονογονεϊκές. Σημασία έχει η αγάπη, η λατρεία που σας έχουμε», περιγράφει. 

«Φαντάσου, προχθές ήταν το πάρτι του και έμπαινε μέσα και έλεγε “ελάτε να δείτε τους μπαμπάδες μου”. Στα παιδιά που είχαμε καλέσει από το σχολείο. “Μπαμάς Νάσος, Μπαμπάς Παντελής. Τους αγαπάω.» Είναι αγάπη.».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ