Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για την αγορά του καναλιού Epsilon από τον Σαββίδη

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για την αγορά του καναλιού Epsilon από τον Σαββίδη Facebook Twitter
2

Οριστικοποιήθηκε τα ξημερώματα η συμφωνία για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon από τον όμιλο του ομογενούς επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κατά τις ίδιες πηγές, εντός του Οκτωβρίου ο όμιλος εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να ανακοινώσει στοιχεία για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού, ενώ η παρουσίαση της συνολικής ανανεωμένης εικόνας του Epsilon υπολογίζεται ότι θα γίνει στις αρχές του 2018. Στο νέο πρόγραμμα, στόχος είναι να δοθεί έμφαση στην ενίσχυση του ενημερωτικού χαρακτήρα του τηλεοπτικού σταθμού.


Στο μεταξύ, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από κύκλους που πρόσκεινται στον Ιβάν Σαββίδη, προς το παρόν ουδεμία συζήτηση έχει γίνει, σε σχέση με αλλαγή ή διατήρηση προσώπων στο Epsilon. 


Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης, ήδη, αποκτήσει τις εφημερίδες «Έθνος» και «Ημερησία», ενώ συμμετέχει και στο MEGA, μέσω Πήγασου. Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon δημιουργήθηκε το 2013 από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.

TV & Media
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2026: Φαβορί για τη νίκη στον εθνικό τελικό ο Akylas - Σαρώνει στα στοιχήματα

TV & Media / Eurovision 2026: Φαβορί για τη νίκη στον εθνικό τελικό ο Akylas - Σαρώνει στα στοιχήματα

Η εκρηκτική πορεία του «Ferto» σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει αγγίξει τις 1.400.000 προβολές στο YouTube, αποτυπώνεται πλέον ξεκάθαρα και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών
THE LIFO TEAM
«Αυτό που είπε είναι σαχλαμάρα»: Το σχόλιο του Μίλτου Πασχαλίδη για τις δηλώσεις Καρυστιανού περί άμβλωσης

TV & Media / «Αυτό που είπε είναι σαχλαμάρα»: Το σχόλιο του Μίλτου Πασχαλίδη για τις δηλώσεις Καρυστιανού περί άμβλωσης

«Της είχε και έχει συμπάθεια όλος ο κόσμος γιατί έχασε το παιδί της και θέλουμε να δικαιωθεί με κάθε τρόπο ο αγώνας της. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνούμε και με ό,τι λέει» εξήγησε ο γνωστός τραγουδοποιός
THE LIFO TEAM
ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

TV & Media / Καβγάς Παγώνη - Καλλιακμάνη για την κακοκαιρία: «Εσύ μπορείς να φτιάξεις το σπίτι αν καεί;»

«Όταν το κράτος δεν αποζημιώνει σεισμόπληκτους και πυρόπληκτους, είναι λογικό να θέλουν να σώσουν τα σπίτια τους» ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης από την πλευρά του
THE LIFO TEAM