Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι υπογραφές για την αγορά του Epsilon από Σαββίδη

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι υπογραφές για την αγορά του Epsilon από Σαββίδη Facebook Twitter
7

Εν μέσω πλήθους δημοσιευμάτων, που θέλουν τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη να βρίσκεται ένα βήμα πριν την αγορά του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, πηγές που πρόσκεινται στον ομογενή επιχειρηματία επιβεβαιώνουν τις συνομιλίες, ωστόσο ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχει υπογραφεί μέχρι στιγμής ουδεμία οριστική συμφωνία. 

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο πλευρές είχαν πράγματι συνομιλίες την προηγούμενη εβδομάδα και έθεσαν το πλαίσιο της μεταξύ τους οριστικής συμφωνίας, η οποία αναμένεται να υπογραφεί εντός των επόμενων ημερών.

Αξιόπιστες πληροφορίες του πρακτορείου, από κύκλους που πρόσκεινται στον ομογενή επιχειρηματία, διαβεβαιώνουν πως προς το παρόν δεν έχουν μπει ακόμη υπογραφές, καθώς διερευνώνται τελικές λεπτομέρειες. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης ήδη αποκτήσει τις εφημερίδες «Έθνος» και «Ημερησία», ενώ συμμετέχει και στο MEGA, μέσω Πήγασου. Ο τηλεοπτικός σταθμός «Epsilon» δημιουργήθηκε το 2013 από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη, στον οποίο και εξακολουθεί να ανήκει προς το παρόν, όπως ξεκαθάριζαν οι ίδιες πηγές.

TV & Media
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM