Ο Σαββίδης αγοράζει το Epsilon; - Έντονη φημολογία για deal από ώρα σε ώρα

Ο Σαββίδης αγοράζει το Epsilon; - Έντονη φημολογία για deal από ώρα σε ώρα Facebook Twitter
1

Συνεχώς αυξάνονται εδώ και λίγη ώρα τα δημοσιεύματα που θέλουν τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη να βρίσκεται ένα βήμα πριν την αγορά του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon.

Σύμφωνα με το typologies.gr, ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βρυώνης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον πώλησης του σταθμού και ο Ιβάν Σαββίδης, βλέποντας και την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο MEGA, μετά και την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη είχε ανοίξει πανιά για το ETV. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι συζητήσεις έχουν κορυφωθεί και η μόνη σημαντική εκκρεμότητα είναι αυτή των χρεών.

Αντίστοιχο είναι και το δημοσίευμα στο capital.gr που επικαλείται πληροφορίες της αγοράς μάλιστα οι οποίες κάνουν λόγο για συζητήσεις σε προχωρημένο στάδιο. «Αν τελικά το deal ευοδωθεί λογικά θα σημάνει και τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας από τον μεγαλοεπιχειρηματία (ο οποίος έχει μπει ήδη δυναμικά στο χώρο των media) μέσω του συγκεκριμένου σταθμού. Στην περίπτωση αυτή μένει να φανεί ποια θα είναι η τακτική που θα ακολουθηθεί σε σχέση με το ποσοστό που ο Ιβάν Σαββίδης κατέχει στο Mega (ελέγχει το 19,63% του καναλιού το οποίο απέκτησε τον Μάιο από την Πήγασος Εκδοτική, έναντι 5 εκατ. ευρώ). Υπενθυμίζεται ότι η Dimera είχε συμμετάσχει στη διαγωνιστική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία εντέλει κρίθηκε αντισυνταγματική από το ΣτΕ», αναφέρει το δημοσίευμα.

Αντίστοιχα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το περασμένο Σαββατοκύριακο υπήρξαν σημαντικές επαφές για ολοκληρωθεί το deal το οποίο αν επιβεβαιωθεί θα φέρει μεγάλη ανατροπή στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και στον ευρύτερο χώρο των μίντια.

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ιστορία μιας πόλης: Η σύγχρονη μετανάστευση» - Κυκλοφόρησε το συλλεκτικό νέο τεύχος της LiFO

TV & Media / «Ιστορία μιας πόλης: Η σύγχρονη μετανάστευση» - Μόλις κυκλοφόρησε το νέο συλλεκτικό τεύχος της LiFO

Ένα συναρπαστικό τεύχος που χαρτογραφεί τα σύγχρονα μεταναστευτικά ρεύματα και τη συμβολή τους στον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της Αθήνας - Από σήμερα δωρεάν σε όλα τα σημεία διανομής και μέσω του LiFO shop.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ