«Το ΟΡΕΝ δεν πωλείται» διευκρινίζει το κανάλι

«Το ΟΡΕΝ δεν πωλείται» διευκρινίζει το κανάλι Facebook Twitter
0

«Το OPEN δεν πωλείται» αναφέρει το κανάλι σε ανακοίνωσή του.

Πληροφορίες που κυκλοφορούσαν το προηγούμενο διάστημα ανέφεραν ότι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την αγορά του OPEN, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη.

Η ανακοίνωση του ΟΡΕΝ:

«Επειδή πολλά ευφάνταστα σενάρια διακινούνται και αναπαράγονται στην αγορά, παρά τις διαψεύσεις που δίνει η ίδια η ζωή, κρίνουμε αναγκαίο να διευκρινίσουμε ότι το Open ΔΕΝ πωλείται. Θα συνεχίσει να αφήνει καθημερινά το ανεξάρτητο και έγκυρο αποτύπωμά του στην κοινωνία, διευρύνοντας τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές».

 
 
 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το YouTube λέει στους διαφημιστές: «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση»

TV & Media / «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση» λέει το YouTube

Στο φετινό Brandcast, το YouTube παρουσίασε νέες σειρές με τον Τρέβορ Νόα, την Άλεξ Κούπερ, τον Καρίμ Ράχμα, τον Ντουέιν Γουέιντ και μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς του διαδικτύου. Το μήνυμα ήταν σαφές: αυτό που κάποτε λέγαμε "βλέπω YouTube" αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μόνο που δεν περνά πια από τα παραδοσιακά κανάλια.
THE LIFO TEAM