Ο άνθρωπος που ανέβασε στο web tv του Open το επίμαχο βίντεο με τον εκτός αέρα διάλογο του Αλέξη Τσίπρα με την Έλλη Στάη έχει ήδη απολυθεί από το κανάλι, μετέδωσε η τηλεόραση του Alpha. 

 

Ο διάλογος της Έλλης Στάη με τον πρωθυπουργό μεταδόθηκε από το Ράδιο Αρβύλα τη Δευτέρα και μάλιστα η δημοσιογράφος έκανε αρχικά λόγο για προϊόν υποκλοπής.

 

Ο Αντώνης Κανάκης απάντησε πως το βίντεο βρέθηκε αναρτημένο στο web tv του σταθμού. Φαίνεται πως έχει δίκιο, καθώς σήμερα η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day του Alpha αποκάλυψε πως το κανάλι γνώριζε την ύπαρξη του βίντεο και μάλιστα ο άνθρωπος που το ανάρτησε, πιθανότατα κατά λάθος, έχει απολυθεί εδώ και καιρό. 

 

Συγκεκριμένα η κυρία Μεσσαροπούλου ανέφερε: «Το κανάλι δεν τοποθετήθηκε ποτέ, άφηνε διαρροές ότι θα ξεκινήσει ΕΔΕ και έψαχναν να δουν τι συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, στο Open γνώριζαν πολύ καλά τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό που διέρρευσε το βίντεο έχει απολυθεί, το πρόσωπο που ανάρτησε κατά λάθος το βίντεο στο web tv.

 

Το πρόσωπο αυτό έχει απολυθεί από όταν συνέβη το περιστατικό. Η επίμαχη συνομιλία δεν έμεινε πολύ ώρα στον αέρα, κατέβηκε γρήγορα. Από το Open δεν θέλουν να δοθεί άλλη έκταση στο περιστατικό. Το κανάλι ήξερε αλλά η Έλλη Στάη ουδέποτε ενημερώθηκε για το περιστατικό αυτό και ουδέποτε ενημερώθηκε ότι το κανάλι γνώριζε και την άφησε να βγάλει την ανακοίνωση αυτή. Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι περιμένει και από την Έλλη Στάη ένα συγγνώμη ο Αντώνης Κανάκης. Ουσιαστικά είναι εκείνη που τον κατηγόρησε για υποκλοπή».