Οι βελγικές εφημερίδες γιορτάζουν τις 249 ημέρες ακυβερνησίας

Οι βελγικές εφημερίδες γιορτάζουν τις 249 ημέρες ακυβερνησίας Facebook Twitter
0

Οι βελγικές εφημερίδες "γιορτάζουν" με χιούμορ τις 249 ημέρες ακυβερνησίας. Μόλις ισοφάρισαν το ρεκόρ του Ιράκ, που κρατούσε από πέρυσι, όταν χρειάστηκαν τόσες ακριβώς ημέρες για να σχηματιστεί κυβέρνηση ανάμεσα σε Κούρδους, σιίτες και σουνίτες. Πιό βαριά το έχει πάρει η Le Soir, που μετράει τις ημέρες ακυβερνησίας, σαν να είναι φυλακή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σκηνοθετικά πρόχειρη, δραματουργικά παιδαριώδης, ρητορικά καφενειακή»: Μια κριτική για τον «Καποδίστρια» που λογοκρίθηκε - Μικροπράγματα

TV & Media / «Σκηνοθετικά πρόχειρη, δραματουργικά παιδαριώδης, ρητορικά καφενειακή»: Μια κριτική για τον «Καποδίστρια» που λογοκρίθηκε - Μικροπράγματα

«Δεδομένου ότι πρόκειται για ταινία του Σμαραγδή, η ελληνική ανωτερότητα δε θα μπορούσε να μην τονίζεται με κάθε δυνατή -και καταγέλαστη- αφορμή»
THE LIFO TEAM