Όχι, οι Simpsons δεν προέβλεψαν τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Όχι, οι Simpsons δεν προέβλεψαν τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Facebook Twitter
Φωτ.: Disney
0

Όχι, οι Simpsons δεν προέβλεψαν τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, αν και κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο TikTok που δείχνει το αντίθετο.

Σε μία πρωτιά για την τηλεοπτική σειρά, που έχει υπάρξει μάντης σε σημαντικά γεγονότα, προκαλώντας ακόμη και θεωρίες συνομωσίας, οι δημιουργοί της σειράς δεν είχαν προβλέψει τον θάνατο της βασίλισσας.

Ωστόσο, στο TikTok κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει την βασίλισσα να είναι στο φέρετρο και μετά να σηκώνεται. Πίσω της γράφει «Elizabeth II: 1926-2022». Το βίντεο έχει 26 εκατ. views με αρκετούς να σπεύδουν να μιλήσουν μία ακόμα φορά για την απίστευτη πρόβλεψη.

Η αλήθεια όμως είναι ότι κανένα επεισόδιο της διάσημης σειράς δεν περιελάμβανε ποτέ τις ημερομηνίες θανάτου της βασίλισσας, σύμφωνα με ομάδες, όπως το PolitiFact και το Lead Stories, που ελέγχουν αντίστοιχα γεγονότα.

Η βασίλισσα εμφανίστηκε ως χαρακτήρας στην τηλεοπτική σειρά «The Simpsons» έξι φορές, σύμφωνα με τον ιστότοπο Wikisimpsons, συμπεριλαμβανομένου ενός επεισοδίου του 2003 με τίτλο «The Regina Monologues» από τη 15η σεζόν.

Οι Simpsons έχουν προβλέψει περίφημα άλλα σημαντικά γεγονότα. Σε ένα επεισόδιο του 2000, η ​​σειρά «έχρισε» τον Ντόναλντ Τραμπ πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών ενώ το 1998, η σειρά προανήγγειλε την εξαγορά της 20th Century Fox από την Disney.

@laikacl 🚫⚠️¿O todo era ficción? #queenelizabeth #illuminati #reptilian #explore #simpsons ♬ sᴛᴇʀᴇᴏ ʜᴇᴀʀᴛs - 🕷

Με πληροφορίες του Variety

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Pamela Paul στη LiFO: «Η ελευθερία του λόγου βρίσκεται σε κίνδυνο»

Media / Pamela Paul στη LiFO: «Η ελευθερία του λόγου βρίσκεται σε κίνδυνο»

Η Αμερικανίδα συγγραφέας και για πολλά χρόνια υπεύθυνη του «The New York Times Book Review» περιγράφει τι σημαίνει καλή δημοσιογραφία, μιλά για το μέλλον των εντύπων και αναλύει γιατί σήμερα ο μισογυνισμός είναι έντονος και διαδεδομένος παγκοσμίως.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ