Ο Τζάστιν Τριντό καλεσμένος-έκπληξη στο «Canada's Drag Race»

Ο Τζάστιν Τριντό καλεσμένος έκπληξη στο «Canada's Drag Race» Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Το Canada's Drag Race θα έχει έναν ξεχωριστό επισκέπτη στην επερχόμενη spin-off εκδοχή, Canada vs. the World.

Την Τρίτη αποκαλύφθηκε ότι ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό έχει ήδη επισκεφθεί το σετ κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για να συναντήσει τις βασίλισσες του σόου.

Θα είναι ο πρώτος παγκόσμιος ηγέτης που θα εμφανιστεί σε σόου στο franchise του Canada's Drag Race. Αντίστοιχα στις ΗΠΑ έχουν εμφανιστεί οι Νάνσι Πελόζι και η Αλεξάντρα Οκάσιο-Κορτέζ..

Στο νέο τρέιλερ της σειράς, φαίνεται ωστόσο ότι η εμφάνισή του προκαλεί τεράστια έκπληξη σε όποιον βρίσκεται στο σετ.

Εκτός από τη σύντομη εμφάνιση του Τριντό, στην εκπομπή θα συμμετέχουν οι προσκεκλημένοι κριτές Anjulie, Gary Janetti, Hollywood Jade, Jeanne Beker, Joe Zee, Monét X Change, Priyanka και Sarain Fox καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Το Canada's Drag Race: Canada vs. the World κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου παγκοσμίως, εκτός από τον Καναδά, όπου κάνει πρεμιέρα στο Crave.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

TV & Media / Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

Με την Αν Χάθαγουεϊ να χορεύει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τη Μέριλ Στριπ να φορά ξανά τα γυαλιά της Μιράντα Πρίστλι και την Έμιλι Μπλαντ να επανέρχεται σε office siren διάθεση, η λατρεμένη ταινία μόδας επιστρέφει σχεδόν 20 χρόνια μετά
LIFO NEWSROOM
«A plague o' both your houses!» - Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

TV & Media / «Κατάρα και στους δυο σας!» Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

Το ξέσπασμα της ηθοποιού απέναντι στην Paramount και το CBS που αποφάσισαν να «κόψουν» την επιτυχημένη εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ επειδή τα «έβαλε με τον Τραμπ»
LIFO NEWSROOM