Η μέχρι πρότινος φημολογούμενη σειρά για την Οικογένεια Άνταμς του Τιμ Μπάρτον επιβεβαιώθηκε επισήμως και εκτός από την αφίσα δόθηκαν στη δημοσιότητα και λεπτομέρειες για την πλοκή. 

 

Το Netflix ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει μια live-action κωμική σειρά οκτώ επεισοδίων με επίκεντρο τα χρόνια που η Wednesday Addams ήταν φοιτήτρια στην Nevermore Academy ενώ πρόκειται για το τηλεοπτικό ντεμπούτο του διάσημου σκηνοθέτη. 

 

Οι Al Gough και Miles Millar, δημιουργοί του Smallville, θα λειτουργήσουν ως showrunners και παραγωγοί κοντά στον Τιμ Μπάρτον. 

 

Ο Τιμ Μπάρτον σκηνοθετεί live action σειρά για την Wednesday Addams στο Netflix

 

Μετά τα Edward Scissorhands, Corpse Bride, Frankenweenie, Dark Shadows, Sleepy Hollow, Sweeney Todd και Beetlejuice, η νέα σειρά δείχνει απολύτως στα μέτρα του Τιμ Μπάρτον, που πριν από περίπου μια δεκαετία είχε σκοπό να φτιάξει 3-D animation για την Addams Family αλλά δεν υλοποιήθηκε ποτέ. 

 

«Η σειρά είναι ένα υπερφυσικό μυστήριο για τα χρόνια που η Wednsesday Addams ήταν φοιτήτρια στην Nevermore Academy. Η Wednsesday προσπαθεί να κυριαρχήσει στις μεταφυσικές της ικανότητες, να αποτρέψει ένα τερατώδες φονικό ξέσπασμα που τρομοκρατεί την τοπική πόλη και να λύσει ένα υπερφυσικό μυστήριο που ενοχλούσε τους γονείς της πριν από 25 χρόνια- και όλα αυτά ενώ έχει να διαχειριστεί τις νέες και πολύ μπερδεμένες σχέσεις της στο Nevermore», αναφέρεται στην περίληψη της σειράς. 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr