Ο Σωτήρης Κοντιζάς έπεσε θύμα απάτης στο TikTok- Η έκκληση στο Instagram

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έπεσε θύμα απάτης στο TikTok- Η έκκληση στο Instagram Facebook Twitter
Φωτό LiFO/Πάρις Ταβιτιάν
0

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε στο Tik Tok ο Σωτήρης Κοντιζάς

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef διαπίστωσε πρόσφατα πως, παρότι δεν διαθέτει επίσημο λογαριασμό στην συγκεκριμένη πλατφόρμα, επιτήδειοι άνοιξαν έναν λογαριασμό στο όνομά του, συγκεντρώνοντας χιλιάδες Followers και χρησιμοποιώντας, χωρίς την άδειά του, υλικό από το Instagram και άλλες πηγές. 

Με φωτογραφία προφίλ από το MasterChef και χωρίς να αναφέρουν ότι πρόκειται για ανεπίσημο λογαριασμό ή fan page, οι διαχειριστές της σελίδας φρόντισαν να ακολουθήσουν μόνο 16 άτομα με την σειρά τους, δίνοντας έτσι την εσφαλμένη εικόνα ενός επίσημου λογαριασμού. 

Με story του στο Istagram, o σεφ ενημέρωσε τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους του ότι η σελίδα είναι ψεύτικη και έκανε έκκληση για μαζικές αναφορές ώστε να κλείσει ο λογαριασμό. «Στο Tik Tok δεν έχω λογαριασμό. Αν μπορείτε κάντε report» έγραψε στην ανάρτησή του ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έπεσε θύμα απάτης στο TikTok- Η έκκληση στο Instagram Facebook Twitter
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

TV & Media / Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

Οι δημιουργοί της «Αστερομάτας» μοιράζονται τις σκέψεις τους για τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2025, σχολιάζουν τον ελληνικό στίχο, μιλούν την Klavdia, και απαντούν στο κατά πόσο το τραγούδι έχει πολιτική χροιά
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

TV & Media / Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

Οι δημιουργοί της ταινίας δήλωσαν ότι ελπίζουν το τελικό αποτέλεσμα να τιμήσει το έργο και τη μνήμη της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς, η οποία σκοτώθηκε στο πλατό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
LIFO NEWSROOM
Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

TV & Media / Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

Έξι χρόνια από τότε που υπέγραψε το εξαιρετικά επικερδές συμβόλαιό της με την Amazon, τίποτα από όσα είχε αναλάβει να κάνει η 39χρονη Βρετανίδα δημιουργός, δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα.
LIFO NEWSROOM