Ο Σωτήρης Κοντιζάς έπεσε θύμα απάτης στο TikTok- Η έκκληση στο Instagram

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έπεσε θύμα απάτης στο TikTok- Η έκκληση στο Instagram Facebook Twitter
Φωτό LiFO/Πάρις Ταβιτιάν
0

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε στο Tik Tok ο Σωτήρης Κοντιζάς

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef διαπίστωσε πρόσφατα πως, παρότι δεν διαθέτει επίσημο λογαριασμό στην συγκεκριμένη πλατφόρμα, επιτήδειοι άνοιξαν έναν λογαριασμό στο όνομά του, συγκεντρώνοντας χιλιάδες Followers και χρησιμοποιώντας, χωρίς την άδειά του, υλικό από το Instagram και άλλες πηγές. 

Με φωτογραφία προφίλ από το MasterChef και χωρίς να αναφέρουν ότι πρόκειται για ανεπίσημο λογαριασμό ή fan page, οι διαχειριστές της σελίδας φρόντισαν να ακολουθήσουν μόνο 16 άτομα με την σειρά τους, δίνοντας έτσι την εσφαλμένη εικόνα ενός επίσημου λογαριασμού. 

Με story του στο Istagram, o σεφ ενημέρωσε τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους του ότι η σελίδα είναι ψεύτικη και έκανε έκκληση για μαζικές αναφορές ώστε να κλείσει ο λογαριασμό. «Στο Tik Tok δεν έχω λογαριασμό. Αν μπορείτε κάντε report» έγραψε στην ανάρτησή του ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έπεσε θύμα απάτης στο TikTok- Η έκκληση στο Instagram Facebook Twitter
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο κακός χειρουργός» του οποίου οι πρακτικές κόστισαν ζωές γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix

TV & Media / Πάολο Μακιαρίνι: Ο βίος, η πολιτεία και τα εγκλήματα του «κακού χειρουργού» στο Netflix

Με τις λέξεις «νυστέρια, έρωτες και ψέματα» το Netflix περιγράφει το αντικείμενο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για τον άνθρωπο που σκότωσε ασθενείς του, χωρίς ενοχές και μετά εξαφανίστηκέ - Πού βρίσκεται σήμερα
NEWSROOM
The Crown: Το παρασκήνιο πίσω από την «ανάρμοστη» εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

TV & Media / The Crown: Το παρασκήνιο πίσω από την «ανάρμοστη» εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Λόγω του σχετικού επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς, βλέπουν το φως λεπτομέρειες για το πώς η σημερινή πριγκίπισσα της Ουαλίας σκηνοθέτησε το να έρθει πιο κοντά στον πρίγκιπα Ουίλιαμ
NEWSROOM