ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Νέα παράταση 3 ημερών για το MEGA - Ανεστάλη η διαπραγμάτευση των μετοχών της «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ» στο Χ.Α

Νέα παράταση 3 ημερών για το MEGA - Ανεστάλη η διαπραγμάτευση των μετοχών της «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ» στο Χ.Α Facebook Twitter
0

Αναβλήθηκε η συζήτηση για την τύχη του MEGA. Οι μέτοχοι του τηλεοπτικού σταθμού ενημέρωσαν την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Χρηματιστηρίου πως αναφορικά με την «πιστοποίηση της καταβολής ποσού» της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15, 1 εκατ. ευρώ θα συζητήσουν εκ νέου σε 3 ημέρες, και πιο συγκεκριμένα στις 11 Μαρτίου 2016.

Η ανακοίνωση προς το ΧΑΑ αναφέρει τα εξής:

«Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο στην προγραμματισμένη συνεδρίασή του της 07.03.2016 με θέμα την πιστοποίηση καταβολής ποσού της από 26.05.2015 αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσόν έως 15.118.950 ευρώ, ανέβαλε την συζήτηση του θέματος για επόμενη συνεδρίασή του έως την 11.3.2016

Επιπλέον, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ - ΜΠΕ, και έπειτα από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το Χρηματιστήριο ανέστειλε από σήμερα 8 Μαρτίου 2016 τη διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ». Οι μετοχές της εταιρείας θα παραμείνουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης μέχρι η εταιρεία να παράσχει ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό για α) τα αποτελέσματα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, β) τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ή προτίθεται να προβεί η εταιρεία, δοθέντος του γεγονότος ότι την 29.2.2016 έχει λήξει η περίοδος χάριτος (waiver) που είχε τεθεί από τις πιστώτριες τράπεζες και γ) τυχόν άλλες πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για την ορθή πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού.

Την ίδια ώρα, οι ραγδαίες εξελίξεις στο «μεγάλο» κανάλι απασχολούν τους χρήστες στο social media με τα hashtag #RIP_MEGA και #ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ να βρίσκονται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή topics του ελληνικού twitter.

0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ